Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulajdonítsak neki jelentőséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonítsak neki jelentőséget?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfivel, ő 42 és 31,most volt tegnap a 4. randink.

Tegnap este ülünk a kocsiban és beszélgetünk, láttam, hogy az okostelefonján feljött neki valami insta értesítés és egy csaj képe, tudjátok az a tipikus mindenem kipakolom stílusú lányé. Én előbb észrevettem, mint ő, és kötetre a kezét gyors a kocsi ablakba, hogy ne lássam.. Nem tettem szóvá, nem szeretném számom kérni, nem a férjem, és nem szeretném, hogy féltékenynek tartson, de így még azóta nyomaszt és úgy érzem, nem bizhatok benne.

Szerintetek mi lehetett ez és szóvá tegyem esetleg?

2022. máj. 25. 07:59
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Kötetre-feltette
2022. máj. 25. 08:00
 2/26 anonim ***** válasza:
85%

Lehet hogy követi az instás r.bik képeit.

A kapcsolat is ilyen lenne vele

2022. máj. 25. 08:02
 3/26 A kérdező kommentje:
Én instán nem követem őt de rákerestem és láttam hogy elég sok bekövetett ismerőse van,szóval lehet
2022. máj. 25. 08:04
 4/26 A kérdező kommentje:
600 követője van és 2000 követés
2022. máj. 25. 08:05
 5/26 A kérdező kommentje:
Ez a kapcsolatban is ilyen lenne, hogy érted? Hogy lesegetni ugyanúgy a nők képeit? Most randikon is sokszor ha jön mellettünk olyan megnézi.. Az a baj ilyenek a férfiak 🥺 Ezért hagyom, lehet a következő is ugyanilyen és sose lesz párom 🥺
2022. máj. 25. 08:07
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Igen sajnos. Aki rá van kattanva az ilyen közösségi portálokra, küldözgetik a quro like-okat, es csorgatják a nyálukat másokra, mégha nem is csalnak meg(mert nem kellenek senkinek, esélyük sincs), akkor is az online világban élnek és kaocsolatban is ugyanúgy nyomják mert mindig a képek a vonzóbbak es nem az akit lát kócosan, betegen is, hanem az egzotik fürdirucis r.bi a szebb.

Nem kezdenék ilyennel allandoan csak azon kattognék, hogy mikor kit szivecskéz.

2022. máj. 25. 08:12
 7/26 A kérdező kommentje:
Amúgy minden randira rózsát hozott eddig, meg udvarias figyelmes, de pl keveset néz a szemembe, ezt szóvá is tettem már az első randin, hogy ez nem szimpatikus benne, azt mondta, nem szereti bámulni az embereket 😄 de pl ülünk a kocsiban ott is keveset néz rám, körülöttünk lévőket lesi.. Szóval elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
2022. máj. 25. 08:18
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a fazont engedd el.
2022. máj. 25. 08:35
 9/26 A kérdező kommentje:
Oké, sajnos én is így érzem
2022. máj. 25. 08:37
 10/26 anonim ***** válasza:
2%
Gondolom zavarban van és inkább másfele néz. Azt nem értem, hogyha szingli és szép nőket néz, akkor az miért probléma? Felugrott egy ilyen értesítés és zavarában megpróbálta eltakarni. Micsoda probléma. Nem értem miért kell mindent túl gondolni, amikor létezik olyan, hogy kommunikáció.
2022. máj. 25. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!