Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire igaz szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire igaz szerintetek, hogy a lányok nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a földi dolgoknak, materialistábbak mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Most elsősorban arra szeretnék vonatkoztatni, hogy meglátásom szerint a nők nagyon elvannak azzal foglalva, hogy mi történik körülöttük, ki mit csinál, ki milyen ruhát hord, milyen állása van, mennyit keres, hová megy nyaralni, mennyire népszerű stb, míg a férfiakat (engem személy szerint legalábbis) az ilyen földi dolgok annyira nem érdekelnek és szeretek inkább filozófiai hangnemet megütni egy beszélgetés során. Míg férfi beszélgetőpartnert simán találtam erre, addig nők terén még nem volt ennyire szerencsém, mert folyton arról kell velük beszélgetni, hogy ki mit csinált, ki mit mondott, ki hol volt, mit tett és ilyen unalmas földi dolgok. Ennyire kevés az a nő, aki fölé tud emelkedni a hétköznapoknak és egy magasabb tudatszintről képes tekinteni a földi életre, aminek a valós célja a megtapasztalás, tanulás, élmények, fejlődés és belső béke megtalálása?
2016. okt. 8. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon kreatívan megfogalmazott "utáljuk-együtt-a-nőket,-mert-nem-állnak-velem-szóba,-mert-lúzer-gyakorin-panaszkodó-pasas-vagyok-akinek-a-csùnya-materialista-nők-nem-látják-hatalmas-filózófiai-értékét!"-kérdés lett, fogadd őszinte gratulációmat...
2016. okt. 8. 12:28
 2/11 Költőnő? ***** válasza:
91%
Én spec pont utálom a ki mitvettfelmitmondottmennyitkeres és barátai témákat. Baráti társaságban gyorsan letudjuk a melót és utána beszélgetünk tudományokról, zenéről, élményekről, érzésekről, gondolatokról, élethelyzetekről. Bár mondjuk nekem a barátaim is javarészt férfiak. A csajok között is olyanokkal találom meg jobban a közös hangot, akikkel a hétköznapi élet apró cseprő dolgain kívül lehet beszélgetni másról is.
2016. okt. 8. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

"Ennyire kevés az a nő, aki fölé tud emelkedni a hétköznapoknak és egy magasabb tudatszintről képes tekinteni a földi életre, aminek a valós célja a megtapasztalás, tanulás, élmények, fejlődés és belső béke megtalálása?"

Mi ez a fa_szság?! Jézusom...

2016. okt. 8. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Általánosságban beszélve igazad van.

Én viszonylag nagy világutazónak (na jó, országutazónak) számítok és sok kalandos élményem van, de a nők, főleg akik romantikusan is érdekelnek ezekre ezerszer jobban kíváncsiak, mint az ember gondolataira valóban.

Egy női társaság összeül: A mindannapi dolgokról beszélnek egymással, amiket te is leírtál.

Egy férfi társaság összeül: A jövőbe és a múltba is messzebbre nézve beszélgetnek, gondolatokat osztanak meg, ha eseményeket vetnek fel, akkor is sokszor egy adott gondolatvilággal kapcsolva össze őket.

Ezek nem szabályok, nyilván vannak kivételek, de többségében ez a jellemző.

2016. okt. 8. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Figyelj... a világ olyan, amilyenné TE teszed és amilyen emberekkel körülveszed magad.

Senki, de tényleg senki nem kényszerít, hogy gyökkettő iq-val rendelkező emberekkel beszélgess, akiknek az a legfontosabb, hogy mi van rajtuk.

Gyanítom, hogy ez inkább arról szól, hogy szeretnéd, ha nem lenne rajtuk semmi, ezért mész bele ezekbe a beszélgetésekbe és azokat, akik úgy tudnának kommunikálni, ahogy te szeretnéd, észre sem veszed...

6/11 anonim ***** válasza:
18%
Az idiótáknak meg azt üzenem, hogy egyik sem baj. Ez nem a nők lenézése, hanem annak elfogadása hogy a nők és a férfiak nem egyformák (Úristen, milyen csúnyát mondtam most) és különbözőek egymástól. Nem érdemes összehasonlítani őket.
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Nincs ilyen különbség a férfiak és a nők között. Mind a nők, mind a férfiak között rengeteg különböző világnézetre és hozzáállásra találhatunk példát.

"Tudatszintek" nem léteznek, az életnek pedig nincs "valós" célja. Ezek a te szubjektív fogalmaid.

2016. okt. 8. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen közegben keresgélsz. Maradjunk ennyiben. :)

Férfiakban is ugyanez aki csak a fociról vagy a politikáról képes diskurzust folytatni. Olyan emberek társaságát keresd akiket hasonló spirituális vagy filozófiai témák érdekelnek.

2016. okt. 8. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, ráadásul pont olyan korban, hogy a felnőttlét küszöbén ácsorgom, így előtérben van a mentális fejlődésem, az intellektusom edzetése, egyre tudatosabban élek. De ehhez úgy gondolom, hogy első sorban a környezetét kell megfigyelnie az embernek és nyitott szemmel járnia a nagyvilágban. Leülhetünk az íróasztal felé, a fallal szemben és úgy filozofálgathatunk elméleti síkon, de ahhoz, hogy valódi empirikus tapasztalataidat "átkonvertáld" bölcsességgé akkor igen is látni kell, hogy ki mit csinál és hallani, hogy ki mit mond és hogyan működnek az emberek és a társadalmunk, ezután magunkba nézni, hogy ezekre mi a belső reakciónk. Minél több tudatalatt, öszöntösen létrejövő érzésem felemelni, megfogalmazni tudatos gobdolatokká és kielemezni azt. Én így csinálom. Te hogy? Mert én nem tudok rá más módot.

20/L

2016. okt. 8. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont fordítva van, férfiak témakörei: sör, foci, autó. Ha már általánosítani akarsz.

"egy magasabb tudatszintről képes tekinteni a földi életre"

Úgy látszik, ez neked sem sikerült, ha megragadsz a közhelyek világában. Igazából nem is, mert pont a férfiakat tartják inkább materialistáknak.

Amúgy meg ez nem nem függő, hanem személy függő, nőben és férfiban is van mindenféle, meg kell találni a megfelelőt. Igazán sajnálom, hogy neked csak üresfejű cicababákhoz van szerencséd.

2016. okt. 8. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!