Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítsak neki jelentőséget?
Ismerkedek egy férfivel, ő 42 és 31,most volt tegnap a 4. randink.
Tegnap este ülünk a kocsiban és beszélgetünk, láttam, hogy az okostelefonján feljött neki valami insta értesítés és egy csaj képe, tudjátok az a tipikus mindenem kipakolom stílusú lányé. Én előbb észrevettem, mint ő, és kötetre a kezét gyors a kocsi ablakba, hogy ne lássam.. Nem tettem szóvá, nem szeretném számom kérni, nem a férjem, és nem szeretném, hogy féltékenynek tartson, de így még azóta nyomaszt és úgy érzem, nem bizhatok benne.
Szerintetek mi lehetett ez és szóvá tegyem esetleg?
#15 Ezért létezik a fórum. Azért minősítem le a véleményed, mert nem értek vele egyet.
Köszönöm szépen, de az én kapcsolatom teljesen rendben van. Gondolom a te férjed is mindennap két órával korábban kel, hogy elvigyen dolgozni és ne kelljen sötétben sétálnod egyedül. Valószínűleg te is hetente többször kapsz apróságot és bármikor félreteszi a férjed a dolgát, hogy megszerelje neked, ami éppen tönkrement. Gondolom neked is elég annyit mondanod, hogy nincs kedved főzni és már foglal is asztalt egy étterembe. Milyen szörnyű férfi lehetek, sajnálom a feleségem, hogy ilyen emberrel kell együtt élnie. :D De azért még nem mondok le a házasságomról, mert a youtube-on látok egy szép nőt és megjegyzem, hogy milyen szép. Már ha nembaj. :)
Azzal nincs is baj, ha megnéz a férfi egy szép nőt akár neten, akár élőben, hűséget fogad az ember, nem vakságot, ha szép a lány, én is elismerem.
Az viszont már zavaró lehet, ha rengeteg ilyen magamutogató lányt követ és les az ember párja.
Én úgy döntöttem, adok esélyt még a dolognak, és biztos, hogy nem fogok féltékenységi hisztit levágni sem most, sem máskor, nem égetem magam 😄
Köszönöm a választ mindenkinek.
#18 Ha valami szingliként teszi nincs probléma. Ha valaki párkapcsolatban direkt ilyen képeket néz, akkor baj van. A lényeg a helyzeten és a tudatosságon van.
Sok sikert kívánok! A kommunikáció fontos, ha zavar, nyugodtan jelezd neki.
19 rendben, köszi, ha lesz még ilyen lehet szóvá teszem, bár próbálok ilyen téren javítani magamon, elég féltékeny típus vagyok, előző kapcsolatban sem volt ez szerencsés, mert így a másik helyzeti fölénybe kerül szerintem.
Nálunk ez határeset, nem járunk még, de alakul a kapcsolat 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!