Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulajdonítsak neki jelentőséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonítsak neki jelentőséget?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfivel, ő 42 és 31,most volt tegnap a 4. randink.

Tegnap este ülünk a kocsiban és beszélgetünk, láttam, hogy az okostelefonján feljött neki valami insta értesítés és egy csaj képe, tudjátok az a tipikus mindenem kipakolom stílusú lányé. Én előbb észrevettem, mint ő, és kötetre a kezét gyors a kocsi ablakba, hogy ne lássam.. Nem tettem szóvá, nem szeretném számom kérni, nem a férjem, és nem szeretném, hogy féltékenynek tartson, de így még azóta nyomaszt és úgy érzem, nem bizhatok benne.

Szerintetek mi lehetett ez és szóvá tegyem esetleg?

2022. máj. 25. 07:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

Már ismerkedesetek elején feltűnően néz meg más nőket, úgy hogy te ott vagy mellette, ebből is látszik mennyire nem tisztel, te meg ezt betudod annak, hogy a "palik ilyenek"

Gratulálok szívem, jól hülyének vagy nézve, és ráadásul még a hibát is magadban keresed:D

Csak hogy adjak egy kis reményt, én két éve vagyok kapcsolatban és az én párom egy ilyen lányt se követ instant, nem csak most, mert van barátnője, előtte sem tette, és lányokat nem bámulgatja:)

De te csak engedd meg neki mindent, merthat palibol van:D

Negyedik randi után amúgy szerintem bőven nem kéne másokkal ismerkedési szándékkal beszélgetnie, hanem rád kellene már koncentralnia

2022. máj. 25. 11:57
 22/26 A kérdező kommentje:

21. az a baj nekem utóbbi párjaim is mind ilyen bámulósak voltak 🥺

Baromi nehéz normális srácot kifogni 🥺

2022. máj. 25. 12:30
 23/26 anonim ***** válasza:
66%
#22 akkor legyél együtt ilyenekkel, akik nem tisztelnek, a normálisak meg hagyd meg nekünk, mi nem érjük be a szarokkal:)
2022. máj. 25. 12:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Ez fájni fog, de már most hülyére vesz és készülj fel a koppanásra. A te dolgod. Figyelnél a jelekre.
2022. máj. 27. 00:34
 25/26 A kérdező kommentje:
Rendben figyelek 😊
2022. máj. 28. 11:37
 26/26 anonim ***** válasza:
4. randi az még semmi sem. Majd négy-öt hónap után esetleg megkérdezheted, de még az sem túl sok idő, pár év az már valami.Akkor már el lehet dönteni, hogy kit akarok.
2022. máj. 28. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!