Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonítsak neki jelentőséget?
Ismerkedek egy férfivel, ő 42 és 31,most volt tegnap a 4. randink.
Tegnap este ülünk a kocsiban és beszélgetünk, láttam, hogy az okostelefonján feljött neki valami insta értesítés és egy csaj képe, tudjátok az a tipikus mindenem kipakolom stílusú lányé. Én előbb észrevettem, mint ő, és kötetre a kezét gyors a kocsi ablakba, hogy ne lássam.. Nem tettem szóvá, nem szeretném számom kérni, nem a férjem, és nem szeretném, hogy féltékenynek tartson, de így még azóta nyomaszt és úgy érzem, nem bizhatok benne.
Szerintetek mi lehetett ez és szóvá tegyem esetleg?
Már ismerkedesetek elején feltűnően néz meg más nőket, úgy hogy te ott vagy mellette, ebből is látszik mennyire nem tisztel, te meg ezt betudod annak, hogy a "palik ilyenek"
Gratulálok szívem, jól hülyének vagy nézve, és ráadásul még a hibát is magadban keresed:D
Csak hogy adjak egy kis reményt, én két éve vagyok kapcsolatban és az én párom egy ilyen lányt se követ instant, nem csak most, mert van barátnője, előtte sem tette, és lányokat nem bámulgatja:)
De te csak engedd meg neki mindent, merthat palibol van:D
Negyedik randi után amúgy szerintem bőven nem kéne másokkal ismerkedési szándékkal beszélgetnie, hanem rád kellene már koncentralnia
21. az a baj nekem utóbbi párjaim is mind ilyen bámulósak voltak 🥺
Baromi nehéz normális srácot kifogni 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!