Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az ha valakinek először csak 20+osan lesz párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Gáznak számít egy olyan aki 25 évesen talál először barátnőt?2022. máj. 22. 16:45
2/12 anonim válasza:
Csak ha nem kopaszodsz 25 évesen.
3/12 anonim válasza:
Kapaszkodj meg. Nekem az első kapcsolatom 2o évesen volt. Nő vagyok, csinos értelmes. 2 éve vagyunk együtt. Előtte csók se volt.
5/12 anonim válasza:
Nem ritka, tudok pár ilyet, köztük jómagam. Normálisnak mondható kapocslatom előszőr 22-23 évesen volt.
6/12 anonim válasza:
Előtte hányan dugtak meg ill. biztos az a "csinos értelmes" kijelentés?
7/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
"Story-time": Tegyük fel, hogy megismerkedsz egy csajjal. Elkezdtek nyitni egymás felé, beszélgettek, témázgattok. Minden megy, ahogy az a Nagy könyvben meg van írva. Az ismerkedésben eljutok az első randiig, ahol már komolyabb dolgok is szóba kerülnek, a kedvenc filmek, könyvek, és zenék mellett. Egyszer csak a csaj rákérdez, hogy neked volt-e már barátnőd. Erre te azt mondod, hogy még nem. A csaj erre azt válaszolja, hogy most se lesz, és lelép. "The End"
Nem gondolnám, hogy így érne véget a mese... :,D
9/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ritka. Sokan azt gondolnák, hogy ritka, mert szabadosság van, de szerintem rengeteg ember 20 év alatt még senkivel se volt, sőt jóval idősebben se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!