Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más férfiak is így reagálnának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiak is így reagálnának a melleim miatt?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel még hivatalosan nem vagyunk együtt, de már több randin és szexen is túl vagyunk. Nagyon bejön nekem. Még soha nem éreztem ehhez hasonlót. Én is bejövök neki, viszont gátlásai vannak velem szemben. Tudni kell, hogy egy nagyon vékony lány vagyok, hatalmas szilikon mellekkel. Eredetileg nem voltak melleim és mindig nagyokat szerettem volna. Három műtéten vagyok túl és 700 cc a méretem. Nagyon büszke vagyok rájuk és mindig úgy öltözöm, hogy ki is pakolom. Feltűnő jelenseg vagyok és sokan mégbámulnak. Azt mondta a pasim, hogy nem tudja, hogy fel mer vállalni. Főleg az anyukája rosszallasatol tart. Szerinte támadna és nem szeretne. Mit lehetne tenni? Azért is mert, újabb műtétet szeretnék, de a pasim sem szeretném elvesziteni. 29/N

2022. máj. 22. 18:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
80%
Anyukája szava döntő.. hát... te tudod...
2022. máj. 22. 18:32
 2/38 anonim ***** válasza:
63%
Ok.
2022. máj. 22. 18:44
 3/38 anonim ***** válasza:
70%

Biztosan gyonyoru vagy. Ne foglalkozz az anyjaval.

Muttess barmit,egyszer elunk.

N

2022. máj. 22. 18:44
 4/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, gyönyörűek a melleim és és párom is imádja őket. Nem értem, ez miért ekkora probléma...
2022. máj. 22. 18:48
 5/38 anonim ***** válasza:
83%

Az anyja irigy meg eloiteletes. Ne talalkozz vele. En 10 eve elek egyutt a baratommal es az anyjaval nem talalkozom soha. Kellemetlenkedik velem is. Nekunk igy is jo a parkapcsolatunk.

Ne akarj megfelelni mindenkinek.

N

2022. máj. 22. 19:00
 6/38 anonim ***** válasza:
63%
A kövi lehetne mondjuk egy agyműtét, annak is lenne némi haszna.
2022. máj. 22. 19:00
 7/38 anonim ***** válasza:
24%
Igazán küldhetnél képet az ikrekről, hidd el senkit nem érdekel a problémád és ebbe semmi rosszindulat nincs.
2022. máj. 22. 19:02
 8/38 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, hogy igen.
2022. máj. 22. 19:02
 9/38 anonim ***** válasza:
39%

A ferfiak szeretik a jol kinezo noket,mint Te. Foleg a gazdag migenyes magukkal elegedett ferfiak. Akkor is,ha szilikon par helyen!!! Itt hulyesegeket hazudoznak,de eloben mindenki odavan tole.

N

2022. máj. 22. 19:06
 10/38 A kérdező kommentje:
Tehát nem alaptalan, amit írtam. Köszönöm a hasznos, segítő válaszokat. A többiekkel nem tudok mit kezdeni.
2022. máj. 22. 19:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!