Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiak is így reagálnának a melleim miatt?
Én sem viszek, vinnék már haza baratnőt!
A Te esetedben nem a melleiddel van a gond, szerintem.
Mivel én szeretnék gyerekeket így nálam alapból offos vagy a műmell miatt.
Illetve a férfiak nem szeretik ha a párjuk továbbra is kirakatba teszi a testét
Beleképzelve magamat a pasid helyébe, a későbbiekben csak úgy lehetne hosszú kapcsolat, ha legalább az anyuka előtt zártabb, visszafogottabban öltözködöl, viselkedel. Ha szeretitek egymást és boldog melletted a barátod, akkor idővel ő is elfogad, legalábbis szerintem. Az újabb műtétet mire érted, újabb mellnagyobbítás? Egy vékony női testre a 700 cc is igen tekintélyes...
27/F
Egyrészt gáz, hogy az anyja véleménye miatt nem mer hazavinni.
Másrészt nyilván nem újdonság, hogy a legtöbb pasi nem akar szilikonos barátnőt. Persze, bámulni jó, de fogdosni nem akarnám, mert meh. Keress olyan csávót, aki nem anyuci pici fia, és szereti a műanyagot. Ez utóbbiból kevés van, de azért akad.
Azért azért érdemes tudni, hogy 700 cm3 implantátum egy nagyon vékony lányon a legtöbb férfi számára taszító. Sőt a legtöbb fiatal férfi anyukája számára is az.
Megértem, hogy neked tetszik, de érdemes tisztában lenni vele, hogy sokaknak ellenszenves.
Számomra az a taszító, hogy aránytalan, torz, röhejes. Nekem.
A dohányzás is taszító, mint még sok más dolog is. Ettől még az aránytalan szilikon mell nem fog jobban tetszeni. Nem csak dohányos meg szilikonos nők vannak a világon szerencsére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!