Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más férfiak is így reagálnának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiak is így reagálnának a melleim miatt?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel még hivatalosan nem vagyunk együtt, de már több randin és szexen is túl vagyunk. Nagyon bejön nekem. Még soha nem éreztem ehhez hasonlót. Én is bejövök neki, viszont gátlásai vannak velem szemben. Tudni kell, hogy egy nagyon vékony lány vagyok, hatalmas szilikon mellekkel. Eredetileg nem voltak melleim és mindig nagyokat szerettem volna. Három műtéten vagyok túl és 700 cc a méretem. Nagyon büszke vagyok rájuk és mindig úgy öltözöm, hogy ki is pakolom. Feltűnő jelenseg vagyok és sokan mégbámulnak. Azt mondta a pasim, hogy nem tudja, hogy fel mer vállalni. Főleg az anyukája rosszallasatol tart. Szerinte támadna és nem szeretne. Mit lehetne tenni? Azért is mert, újabb műtétet szeretnék, de a pasim sem szeretném elvesziteni. 29/N

2022. máj. 22. 18:27
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%

Én sem viszek, vinnék már haza baratnőt!

A Te esetedben nem a melleiddel van a gond, szerintem.

2022. máj. 22. 19:09
 12/38 nemaRendőrség ***** válasza:
29%

Mivel én szeretnék gyerekeket így nálam alapból offos vagy a műmell miatt.

Illetve a férfiak nem szeretik ha a párjuk továbbra is kirakatba teszi a testét

2022. máj. 22. 20:38
 13/38 anonim ***** válasza:
74%
Nem mindenki kedveli, ha a nőjén van műanyag, illetve ha ezt mutogatja is a külvilágnak...
2022. máj. 22. 21:10
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Beleképzelve magamat a pasid helyébe, a későbbiekben csak úgy lehetne hosszú kapcsolat, ha legalább az anyuka előtt zártabb, visszafogottabban öltözködöl, viselkedel. Ha szeretitek egymást és boldog melletted a barátod, akkor idővel ő is elfogad, legalábbis szerintem. Az újabb műtétet mire érted, újabb mellnagyobbítás? Egy vékony női testre a 700 cc is igen tekintélyes...

27/F

2022. máj. 23. 09:54
 15/38 anonim ***** válasza:
62%

Egyrészt gáz, hogy az anyja véleménye miatt nem mer hazavinni.

Másrészt nyilván nem újdonság, hogy a legtöbb pasi nem akar szilikonos barátnőt. Persze, bámulni jó, de fogdosni nem akarnám, mert meh. Keress olyan csávót, aki nem anyuci pici fia, és szereti a műanyagot. Ez utóbbiból kevés van, de azért akad.

2022. máj. 23. 15:42
 16/38 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és nem műanyag. Teljes értékű nő. Ezt kérlek tartsd tiszteletben. Nagyon lealacsonyító, ahogy a hozzám hasonló lányokról beszélsz. A pasimat pedig nem akarom elveszíteni.
2022. máj. 23. 15:55
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem rád értettem en bloc, hogy műanyag, hanem a melleidre. Hiszen a szilikon egy műanyag. Ez egy tény, semmi lealacsonyító nincs benne. Szóval az utolsó mondatot akkor egyételműsítem: nem anyuci pici fia, és szereti a műanyag melleket.
2022. máj. 23. 16:10
 18/38 anonim ***** válasza:
85%

Azért azért érdemes tudni, hogy 700 cm3 implantátum egy nagyon vékony lányon a legtöbb férfi számára taszító. Sőt a legtöbb fiatal férfi anyukája számára is az.

Megértem, hogy neked tetszik, de érdemes tisztában lenni vele, hogy sokaknak ellenszenves.

2022. máj. 23. 16:22
 19/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. De mi ebben olyan taszító? Szerintem az sokkal taszítóbb, ha egy nő dohányzik...
2022. máj. 23. 16:27
 20/38 anonim ***** válasza:
64%

Számomra az a taszító, hogy aránytalan, torz, röhejes. Nekem.

A dohányzás is taszító, mint még sok más dolog is. Ettől még az aránytalan szilikon mell nem fog jobban tetszeni. Nem csak dohányos meg szilikonos nők vannak a világon szerencsére.

2022. máj. 23. 16:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!