Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más férfiak is így reagálnának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiak is így reagálnának a melleim miatt?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel még hivatalosan nem vagyunk együtt, de már több randin és szexen is túl vagyunk. Nagyon bejön nekem. Még soha nem éreztem ehhez hasonlót. Én is bejövök neki, viszont gátlásai vannak velem szemben. Tudni kell, hogy egy nagyon vékony lány vagyok, hatalmas szilikon mellekkel. Eredetileg nem voltak melleim és mindig nagyokat szerettem volna. Három műtéten vagyok túl és 700 cc a méretem. Nagyon büszke vagyok rájuk és mindig úgy öltözöm, hogy ki is pakolom. Feltűnő jelenseg vagyok és sokan mégbámulnak. Azt mondta a pasim, hogy nem tudja, hogy fel mer vállalni. Főleg az anyukája rosszallasatol tart. Szerinte támadna és nem szeretne. Mit lehetne tenni? Azért is mert, újabb műtétet szeretnék, de a pasim sem szeretném elvesziteni. 29/N

2022. máj. 22. 18:27
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Én tökéletesnek látom torz helyett. Amióta vannak, sokkal jobban tetszem magamnak és a férfiaknak is. A párom is nagyon szereti.
2022. máj. 23. 16:56
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kérdező téged valahogy így képzellek el.

Az én szemembe vonzó egy szilikonmellű hölgy. Van valami izgató abba a tudatba is hogy, igen ez a nő szeretne jobban kinézni, imponálni saját maga vagy/és a férfiak fele is, de kérlek ne ess túlzásba.

F/25

2022. máj. 23. 17:03
 23/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Én nem vagyok ennyire szép. Illetve vékonyabb vagyok nála.
2022. máj. 23. 17:12
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet tenni?

A pasid döntse el, hogy veled szeretne élni vagy az anyukájával!

- Ha veled, akkor védjen meg, álljon ki melletted az anyukájával szemben!

- Ha viszont az anyukáját választja akkor neked kell eldönteni, hogy megmarad a pasi "barátság extrákkal" szinten, vagy szakítasz vele!

2022. máj. 23. 17:14
 25/38 A kérdező kommentje:
Vagy-vagy lesz. Nem akarok baratsag-extrakkal kapcsolatot.
2022. máj. 23. 17:36
 26/38 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező!

Az benne a taszító, hogy vékony csajon hatalmas lufik.

Ezt sok ember torznak tartja és nem szimpatikus számára, hogy szándékosan eltorzítottad a tested.

2022. máj. 23. 18:08
 27/38 A kérdező kommentje:
Nem torzítottam el a testem, de mindegy. Köszönöm mindenki segítő szándékkal írt válaszát. Ma este szembesítem a párom az érzéseimmel kapcsolatban.
2022. máj. 23. 19:47
 28/38 anonim ***** válasza:
73%

Igen, te nem így gondolod, hogy eltorzítottad.

Nagyon sokan viszont igen.

2022. máj. 23. 19:58
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Megírnád, hogy végül miképp alakult a szembesítés? Mostmár komolyan érdekel. :D
2022. máj. 24. 08:51
 30/38 anonim ***** válasza:
35%

Szep intelligens no vagy. Ertekeld magad, es vard is el hogy ertekeljenek is.

A bunko suttyo emberekkel ne foglalkozz

2022. máj. 24. 10:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!