Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyha randiznátok egy olyan pasival akivel jól éreztétek magatokat, vonzónak, intelligensnek, értelmesnek tartjátok, már várjátok a második randit, de kiderülne róla, hogy 30 éves elmúlt és nem volt még barátnője és szexuális kalandja sem?
Kérdező, azt azért tegyük hozzá, hogy nem mindegy mennyi önismereted van és a tudatosság milyen szintjén állsz. Sokan vannak, akik több kapcsolat után sem fejlődnek ezen a téren, de kétségkívül a saját hibáiból mindenki tanul valamennyit és igyekszik az új kapcsolatban nem elkövetni azokat.
Ami nehéz, hogy jól kijelölni az "én", "mi" határokat, itt azért mindenképp számít, hogy felismerd a párkapcsolat dinamikáját és abból leszűrd a neked fontos infókat. Ha tudatos vagy, akkor az mindenképp jó kezdet, de maradj stabil és ésszerű kompromisszumokat köss, ne legyen az, hogy "na most már megtaláltam a társam és akkor mindenben alkalmazkodom, csak nehogy elveszítsem."
"Miért hiszed azt, hogy minden tapasztalatlan emberrel ugyanolyan szar lehet? Te nem vétettél hibákat abban a kapcsolatban? Lehet nem eldobni kellett volna őt, hanem együtt kezelni a problémákat?"
Amire reagáltál nem az én válaszom volt, de szeretnék pár tapasztalatot hozzá fűzni.
Az hogy valakivel jó lesz-e az ágyban egész hamar kiderül, ahogy az is hogy sikerül összecsiszolódni vagy sem. Én elkövettem azt a hibát hogy hosszú ideig maradtam egy ilyen kapcsolatot, mert reménykedtem hogy majd jó lesz, megbeszéljük, meg kompromisszum meg stb és mire jutottam? Rettegek a szextől annyi fájdalmat és kínlódást kellett elviselnem, pedig az exem nem volt tapasztalatlan az ágyban. Ez után összesodródtam egy szintén tapasztalt férfival és az is katasztrófa volt, pedig igyekeztem nem görcsölni, bíztam benne. Ezek után egy szűz férfinak a közelébe sem mennék, mert kb mint nyerni a lottón annyi esélye lenne hogy jó lesz vele a szex. De ez csak az én tapasztalatom. Nem csak akkor lehet rossz az együttlét ha agresszív a partner, ez rengeteg tényezőn zátonyra futhat és csak ritka esetekben javítható.
"Ezek után egy szűz férfinak a közelébe sem mennék, mert kb mint nyerni a lottón annyi esélye lenne hogy jó lesz vele a szex."
Büszke vagy arra, hogy ilyen előítéletes vagy? Én inkább szégyellném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!