Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyha randiznátok egy olyan pasival akivel jól éreztétek magatokat, vonzónak, intelligensnek, értelmesnek tartjátok, már várjátok a második randit, de kiderülne róla, hogy 30 éves elmúlt és nem volt még barátnője és szexuális kalandja sem?
Van benne rizikó, semmi arrogancia nincs ebben, fejezd be. Inkább a kérdések, hogy na mi lehet a gebasz, hogy 30 évesen most sikerülne pont "velem" először.
Mondjuk lehet azért, mert kérdezel és ha valaki megtisztel téged a véleményével azt arroganciának hívod.
Egyébként valószínű, hogy már így maradsz, ha pár válaszodból ennyire süt, hogy milyen magas lóról beszélsz, milyen társaság lehetsz az életben...
Én azon gondolkodnék hogy mi lehet a gebasz hogy csak 30 évesen lett vagy lesz barátnője?
Aztán nyilván azon is gondolkodnék mennyire jó ötlet ebbe belemenni úgy hogy 0 tapasztalatod van 30 évesen egy kapcsolatban.
Kitudja mennyire tudsz együttélni valakivel, működne e ez
Rengeteg kérdés és dolog amiben én lennék neked az első, és ez a szintű tapasztalatlanság számomra nem férne bele 30 évesen.
De vannak akik nem így gondolkodnak, úgyhogy nem kell itt a válaszokra alapozni.
Majd úgyis kialakul hogy merre halad a kapcsolat ha már ott tartotok
Mert van tapasztalatom olyan pasival akinek nagyon kevés tapasztalata volt.
Nem 0, de nagyon kevés.
Nem volt képes kompromisszumra, az együttélés borzasztó nehezen ment.
Hogy hogyan viselkedjen egy nővel és hogyan működjön a köztünk lévő kommunikáció szinte egyáltalán nem ment neki.
A szexben irányítanom kellett , nem tudta mit hogy kéne, annyira szorongott mikor oda került a sor hogy mindent jól csinál e hogy nem tudta elengedni magát aztán már én sem.
30 évesen én nem akarok senkit tanítgatni meg irányítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!