Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből valami, vagy nem akarja?
Figyelt kérdés
Másfél hete elkezdtem az egyik társkereső appon ismerkedni egy nővel, múlt hét hétfőn találkoztunk, és bár nem történt semmi a randin, de pozitív volt mindkettőnk benyomása. Ő kicsit félénkebb típus, nyilván ehhez próbálok alkalmazkodni. Megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni, még a múlt hét végére le is fixáltuk a dolgot, ám eléggé összejöttek a dolgai, és bizonytalanságot is érzett, ezért lemondta a második talit, mondván napoljuk el, mert egyszer szeretné, a következő percben pedig nem 100 százalékig. Azt mondta, hogy úgy érzi nyomást gyakorolok rá azzal, ha erőltetem. Az illető védelmében elmondom, hogy azóta is beszélget velem, és ír, de azt érzem, hogy az ismerkedési fázis esetén megmagyarázhatatlan az, hogy ennyi ideig odázza a második talit. Így egyszerűen nem fog elmozdulni semmilyen irányba a dolog, max. elhal az online térben. Félek, hogy túlagyalja, vagy a személyes varázs, ami kialakult rólam benne, egyszerűen elillan. Nem tudom mit tehetnék, próbálom kicsit vissza fogni magam, de úgy érzem ez nem oké. Tetszik nekem az illető, de ő inkább az egész hétvégét otthon töltötte, ahelyett, hogy 1 órácskára összefutottunk volna. Nekem az nagyon fura. Elhiszem, hogy valamennyire szimpatizál velem, mert eleve taliztunk, és ő maga mondta, hogy nagyon ritkán megy el ilyenekre, meg azóta is beszélünk, de egyszerűen megőrülök, hogy itt van a közelben, és nem engedi, hogy érdemben haladjon ez a dolog. Most ha én akarok valakit, nem az a normális, hogy akkor találkozzunk minél előbb, és elválik? Nem tudom mit kéne csinálni, a nyomulással sem akarom elrontani, de így nem is hagyja, hogy igazán megismerjük egymást, és kiforrja magát akár ilyen, akár olyan irányba ez az egész. Mit javasoltok?tegnap 18:22
1/5 anonim válasza:
Csók volt?
Kb mennyi ideig tartott a randi?
2/5 anonim válasza:
Előbb meg akarja ismerni a gondolataidat. Én nem így csinálnám, de ez van mögötte. Vagy van valaki más előtted a sorban nála.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen nagyon introvertált lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Kb. két óráig voltunk együtt, sétálgattunk. Nem volt csók, csak apró érintések, amiket kedvesen fogadott.
Kettes: Általában én is így gondolom, ez az első gondolatom, hogy van más, de ez inkább akkor merül fel bennem, ha a másik elkezd hanyagolni akár az online térben, de itt erről egyáltalán nem nincs szó. Óvatos, megfontolt lány, kicsit antiszoc is, nem nagyon akar nyilvános helyekre menni (mármint étterem meg ilyesmi), de az intimszférájába meg nehezen enged be embereket, szóval nincs könnyű dolgom. Csak nem akarom, hogy OFF-oljon anélkül, hogy normálisan találkoztunk volna legalább néhány alkalommal.
tegnap 19:39
5/5 anonim válasza:
Még biztos nem nyűgözted le. Abból kiindulva hogy félénk, tehát lehet introvertált aki inkább otthonról ismerne meg előbb jobban, anélkül hogy ki kelljen mozdulni. Érthető hideg van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!