Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakit nem erdeklek miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit nem erdeklek miert irogat ram?

Figyelt kérdés
Azt csinalja hogy ramirogat aztan beszelunk aztan beghostol aztan megint ramir par nap mulva... Nekem oszinten csak szexre kene a srac, csak sajnos messzebb lakik... Es mar nem tudom eldonteni hogy o egyeltalan nyitott erre vagy sem :D
tegnap 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd! Szórakozzon ....-val!
tegnap 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
De meg ugy megkerdeznem tole hogy o megis mi a f*szt akar tolem :D
tegnap 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Hát kérdezd meg akkor. Mi se tudjuk, hogy mit akar.

Lehet rajtad nem tud eligazodni, vagy csak szórakozik.

tegnap 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg fogom... Csomoszor azt hittem h mar nem fog irni, aztan mindig ujra felbukkan... Amugy nem baj ha nem erdeklem de akkor orulnek ha szolna :D
tegnap 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!