Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondta a harmadik randit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondta a harmadik randit, de azóta folyton írogat mégis. Most akkor szerintetek érdeklem vagy nem?

Figyelt kérdés

Vasárnap délután lett volna a harmadik randink, a Városligetbe terveztünk menni. Előtte kábé egy órával szólt, hogy "mégsem jó ma délután" mert találkoznia kellett valakivel (nem mondta, hogy kivel) és még mindig vele van, azért nem tud jönni... De elnézést nem kért, új időpontot nem javasolt, szóval nem úgy láttam hogy különösebben sajnálja. Ráadásul viberen írta meg egy órával előtte, holott pont ő javasolta, hogy találkozzunk.

Ekkor azt gondoltam, hogy akkor ez ennyi volt, de azóta állandóan folyamatosan írogat. De azt meg nem mondja, hogy találkozzunk. Akkor most mi van?

Én 20L ő pedig 24F

2018. okt. 17. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Ez a fiú totál hülyít téged. Hanyagold amennyire csak lehet.
2018. okt. 17. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Kukázd. Csak szórakozik veled, és unalmában írogat.
2018. okt. 17. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Miért lenne a lényeg. Nálam is előfordul, hogy szólnak és megyek 2-3-4-5 napra. Azt sem tudom mikor érek haza, tehát újabb időt sem tudnák mondani randira. Munkája, mivel kertesi a pénzt.
2018. okt. 17. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tartalékos vagy olyan szamár a lo helyett,ő lovat keres,de tart egy két szamarat is aki jo lesz.. Kuka..
2018. okt. 17. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Az van,mivel nem küldted a büdös p.cs.ba,hogy jó leszel majd egyszer D tervnek.
2018. okt. 17. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Az írogatásaival csupán azt akaraj tudni, mennyire vagy oda érte...

A 3-as válaszoló indoka is helytálló lehet... (lehet). Viszont, ha ilyen eset állna fönt, akkor legalább annyit írhatna még, hogy (pl): "Elutaztam szolgálatilag, nem tudom mikor lesz vége (nem tudja? ugyan már!), légy türelemmel, majd jelentkezem".

2018. nov. 9. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A hármas válaszoló inkább tanuljon meg magyarul igét ragozni, mert az "én tudnák" elég parasztos.
2018. nov. 13. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Lemondta, vagy elhalasztaná esetleg elhalasztotta későbbre?

Nem mindegy!

Van, akinek saját élete is van egy csajon túl, akivel éppen randizgat.

2018. nov. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!