Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondta a harmadik randit, de azóta folyton írogat mégis. Most akkor szerintetek érdeklem vagy nem?
Vasárnap délután lett volna a harmadik randink, a Városligetbe terveztünk menni. Előtte kábé egy órával szólt, hogy "mégsem jó ma délután" mert találkoznia kellett valakivel (nem mondta, hogy kivel) és még mindig vele van, azért nem tud jönni... De elnézést nem kért, új időpontot nem javasolt, szóval nem úgy láttam hogy különösebben sajnálja. Ráadásul viberen írta meg egy órával előtte, holott pont ő javasolta, hogy találkozzunk.
Ekkor azt gondoltam, hogy akkor ez ennyi volt, de azóta állandóan folyamatosan írogat. De azt meg nem mondja, hogy találkozzunk. Akkor most mi van?
Én 20L ő pedig 24F
Az írogatásaival csupán azt akaraj tudni, mennyire vagy oda érte...
A 3-as válaszoló indoka is helytálló lehet... (lehet). Viszont, ha ilyen eset állna fönt, akkor legalább annyit írhatna még, hogy (pl): "Elutaztam szolgálatilag, nem tudom mikor lesz vége (nem tudja? ugyan már!), légy türelemmel, majd jelentkezem".
Lemondta, vagy elhalasztaná esetleg elhalasztotta későbbre?
Nem mindegy!
Van, akinek saját élete is van egy csajon túl, akivel éppen randizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!