Miért van az, hogy egy srác udvarol meg írogat, majd egyik napról a másikra eltűnik, és nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat is, hogy szerelmes lett a pasi, és ezért tűnt el, de ez nem igen hihető...
Mit rontottam el?:((
2015. ápr. 24. 18:17
1/6 anonim válasza:
Csajoknál ugyanúgy előfordul. Engem nemrég etetett be egy lány, hogy milyen jó fej és cuki srác vagyok, de ő is lelépett... :)
2/6 anonim válasza:
Több lánnyal levelez egyszerre és egy idő után választ közülük,sajnos nem téged választott,de ettől még elköszönhetett volna.
3/6 anonim válasza:
nem hagytad magad,és úgy érezte leszarod
4/6 anonim válasza:
Rájött, hogy nem érdemes utánad törni magát. (A történetet te ismered.)
5/6 Kisboltos válasza:
Én ezt akkor szoktam csinálni, ha azt érzem, hogy egyoldalú a dolog. Nekem szükségem van arra, hogy már az elejétől kezdve közvetlenek legyünk egymással, és keressük is egymást. Ha ez nincs, hagyom, szenvedjen más.
6/6 anonim válasza:
Ha később még keres, akkor azért, mert ha folyamatosan teperne, nem érdekelne téged. Ha nem, akkor azért, mert nem adtál neki semmi pozitív visszajelzést, és úgy gondolta, kár tovább tepernie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!