Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srác nem ír rám,...

Ha egy srác nem ír rám, minden esetben azt jelenti, nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Van az az aranyszabály, hogy ha nem keresi a társaságod, és nem érdeklődik irántad, akkor halott az ügy. Élőben zavarban van velem szemben, és sokszor keresi a tekintetem, mosolyog, szóval úgy érzem bejövök neki. Viszont nem ír rám. Én írtam neki, és nagyon jól elbeszélgettünk, de többet nem írok neki. Alig kérdezősködött felőlem, márpedig, ha tetszenék neki, igyekezne minél több dolgot megtudni rólam, nem? Alapjában véve domináns srácról van szó, csak az én jelenlétemben ilyen félénk. 18L
2015. ápr. 19. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezekszerint nem is érdekel a srác, hiszen nem írsz rá.
2015. ápr. 19. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 19. 16:28
 3/11 A kérdező kommentje:
1. De érdekel, és rá írtam, és válaszolt is nyomban, viszont úgy beszélgettünk, hogy nem igazán érdeklődött rólam, és ez rosszul esett. Nem értem... más csajokkal lazán dumál meg minden, velem szemben meg nagyon zárkózott. Ő kellene lépjen, szerintem.
2015. ápr. 19. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
3: Huhu egyszer rá írtál... Noh mindegy lehet nem tudja hogyan kellene közeledni feléd, vagy le se szr..
2015. ápr. 19. 16:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem írok rá többször, mert már megjártam egyszer, hogy ráírtam egy srácra, én dobtam fel mindig témát, ő csak válaszolgatott, mindvégig azt hittem, hogy félénk, közben pedig barátkánt tekintett rám! És mégegyszer nem akarom ezt. Úgy vagyok vele, hogy ha igazán meg szeretne ismerni, lépne ő!
2015. ápr. 19. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
5: Jójó értem én. Amúgy személyesen küldöd neki az energiát?
2015. ápr. 19. 16:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem szerintem :( Le voltam fagyva a közelében inkább, és nem tudtam tipikus flört jeleket adni :/
2015. ápr. 19. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
7: Noh akkor ez is állhat a háttérben... Küld azokat az energia hullámokat.
2015. ápr. 19. 16:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudsz tippet adni, milyen jeleket adjak?
2015. ápr. 19. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelek, jelek... basszus. Szerintem a srácnak fogalma sincs, hogy mit akarsz tőle, te meg elvárod, hogy máris olvasson a gondolataidban!

Mi olyan nehéz azon, hogy kimondd neki, hogy mit akarsz tőle? Egy csomó fölösleges hülyeségtől megkímélnéd magad és ha bejössz neki megtudnád, ha meg nem, azt is és bumm, túllehetnél rajta.

Miért mindent bonyolítani?

Attól, hogy valaki rám ír, aki történetesen ellenkező nemű és nő, nem fogom automatice azt hinni, hogy párkapcsolatot akar kialakítani velem. Ha többször keres és felőlem érdeklődik, na akkor már talán leesik a tantusz. De egy kis egy alkalmas beszélgetésből ne haragudj... nem lehet semmit leszűrni.

Amúgy miért akarjon megismerni, ha lövése sincs arról, hogy úgy gondolsz rá? Ha személyesen tök közömbös vagy vele és egyszer írsz neki facen, még nem lesz szerelmes beléd, az ég szerelmére!

Azt hiszed, hogy mekkora dolog, hogy ráírtál, pedig csak egy kis semmiség. Próbáld az Ő szemszögéből is látni!

24/F

2015. ápr. 19. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!