Ha egy srác nem ír rám, minden esetben azt jelenti, nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van az az aranyszabály, hogy ha nem keresi a társaságod, és nem érdeklődik irántad, akkor halott az ügy. Élőben zavarban van velem szemben, és sokszor keresi a tekintetem, mosolyog, szóval úgy érzem bejövök neki. Viszont nem ír rám. Én írtam neki, és nagyon jól elbeszélgettünk, de többet nem írok neki. Alig kérdezősködött felőlem, márpedig, ha tetszenék neki, igyekezne minél több dolgot megtudni rólam, nem? Alapjában véve domináns srácról van szó, csak az én jelenlétemben ilyen félénk. 18L2015. ápr. 19. 16:25
11/11 anonim válasza:
Uristen. En is koszonom szepen, felnyitottad a szemem, utolso!:D tenyleg. El se tudom mondani, hogy orulok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!