Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt nektek olyan hogy többször is szakítottatok egy pasival? Először azért lett vége mert kicsit "bunkó " stílusa volt, messze lakik. Utána (kb 2hónap múlva) újrakezdtük. Nem volt bunkó stílusa mert tudta hogy ez nem jó nekem, úgy néz ki megváltozott a stílusa bár nem sokáig voltam vele, előtte se voltam vele sokáig. Csak pár randi volt összesen de nagyon sokat beszélgettünk telefonon. Másodszor azért lett vége mert sajnos azóta se tudtunk gyakran találkozni. Az a baj nem jó a távkapcsolat. Nekem is van gyerekem, neki is így, emiatt is kicsit nehéz volt összehozni a találkozókat. Az a baj azóta is eszembe jut. Nagyon tetszünk egymásnak, volt kémia de az nem jó hogy ritkán lehet találkozni. Mit gondoltok erről? Az a baj én amúgy is nehezen tudom elfelejteni a pasikat akik "hatással voltak rám". Nem igazán van kedvem már ismerkedni sem. Annyi hülye pasi van.. Ti amúgy pár randi után hogy szoktatok szakítani?
tegnap 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nincs mit szakítani, ez nem járás, nem kapcsolat, semmi.

Nekem is van sok ilyen aki messze van, vagy ritkán van, de nekem csetelgetni meg unalom ellen meg magány ellen jók ezek.

Mondjuk a szexhez már többet kéne beladniuk. De így elvegetálgatunk egymással mindegyikkel jobb híjján addig is.

tegnap 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szoval most minek "szakitani" is olyannal aki pl 300 km re van? Bakker simán lehet vele attol még beszépni csetelgetni neha. Van akivel nekem igy több éves online kapcsolatom is van. Néha jóérzés lelkileg a sok szeretlek hiányzol vagy segítségek is vagy bármi.
tegnap 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki bunko ,az is marad. Illetve ha nem tudtatok osszekoltozni vagy beszelni rola,h o biztosan osakolzozik,akkor is felejtos. De mar az is also,ha a kedvesseget szereted,akkor mindenkepp erdemes kirugnod vegleg es kiblokkolnod . Aztol meg,h nagyon vonzodtal hozza,nyugodtan szakithatsz, megtetszik ugyis mas ,aki kedves alapbol es tobb kozos van bennetek annal,h nagyon vonzodtok egymashoz meg kedvelitek egymast. Ha bunko vki,akkor konnyen le tudok rola fuggetlenedni lelkileg. Szakits,mert elvesztesz olyat,aki meg hozzadillene. Mindig van hozzadillo.csak fel kell ismerned ismerkedeskor. Csak tudd mit akarsz pontosan.
tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!