Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyha randiznátok egy olyan pasival akivel jól éreztétek magatokat, vonzónak, intelligensnek, értelmesnek tartjátok, már várjátok a második randit, de kiderülne róla, hogy 30 éves elmúlt és nem volt még barátnője és szexuális kalandja sem?
Biztos van olyan nő, aki ezen elkezdene kattogni és félelmei lennének, hogy mi van, ha idővel mással is ki akarod próbálni, miért maradtál eddig szűz, stb.
Férfiként azt javaslom, hogyha tudod kerüld a témát, viselkedj magabiztosan, max első alkalommal béna leszel az ágyban, de túl leszel rajta.
"Persze könnyű mondani, de hidd el az izgulással lehet leginkább elrontani."
Lehet én vagyok naív, de szerintem semmivel nem lehet igazán elrontani max akkor, ha aggresszív az illető. Arról beszélni ami van és őszintén felvállalni önmagunkat miért ijesztő és miért kell ítélkezni? Inkább az ítélkezés ront el mindent. Nem szabadna arrogánsnak lenni.
Ilyen az élet, mindenki a korábbi tapasztalata alapján igyekszik jó döntést hozni. Mindenkinek vannak előítéletei, csak másban.
Téged nem zavarna szűz nő, mert te is az vagy, ugyanakkor nagy valószínűséggel az igen, ha több száz partnere volt előtted, esetleg vad orgiákon vett részt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!