Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nagy individualista nők azt hirdetik, hogy őket nem érdekli senki véleménye, nekik ne mondja meg senki, de ők ítélőbíróságnak képzelik magukat, ha a férfiakról van szó?

Figyelt kérdés
Ha annyira függetlenek, akkor miért osztogatják az ítéleteket, hogy kinek mennyit ér az élete? Kik ők, hogy mások felett állnak? És akkor miért hisztiznek, ha ők is megítéltetnek? Azt hiszik, ők kivételesek?

2022. máj. 13. 06:26
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Azért, mert az első padban ültem és nem szóltam senkihez. Ha egy lányra mondtak volna ilyet, akkor már metoo kampány indult volna a szabadsága védelmében, de egy férfira persze lehet. A férfiak érzései nem számítanak. És mi van akkor, ha én egyedül akarok lenni? Csak a szentséges nőknél kell ezt tiszteletben tartani, a férfiakat lehet gúnyolni? Ilyenkor nem számítanak a jogok?
2022. máj. 13. 10:17
 12/43 anonim ***** válasza:
92%

11#

Szerintem kezd el önfejlesztésen dolgozni, mert lelkileg egy nagyon sérült ember vagy.

2022. máj. 13. 10:26
 13/43 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg suliban piszkáltak, ha padban ültél. A suliban mindenkit piszkálnak, aki egy kicsit is nyomorék aurát áraszt magából. Engem is piszkáltak, pedig nő vagyok. Mondták már azt is, hogy haljak meg. Oszt akkor mivan?

Meg eleve mit akarsz ezzel a kérdéssel? Szervezzük neked kupakgyűjtést?

2022. máj. 13. 10:31
 14/43 A kérdező kommentje:
Szerintem menj egyetemre, ha pszichológus akarsz lenni, ne a Blikkből tanulj!
2022. máj. 13. 10:33
 15/43 A kérdező kommentje:
És szerinted jól van ez így? Hogy egyesek csak úgy ítéletet hirdetnek mások felett? Magukat érinthetetlen tökéletességnek képzelve? Joguk van ehhez?
2022. máj. 13. 10:34
 16/43 anonim ***** válasza:
88%
Tehát a következő történt: Egyetemen az első padba ültél, és emiatt oda ment hozzád több nő is (hiszen 'nőkről' beszéltél), és közölték veled, hogy szerintük meg kellene halnod. Ezt mondod?
2022. máj. 13. 10:35
 17/43 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen a világ. Mindig is ilyen volt, és ilyen is lesz. És nem azért, mert a nők gonoszak, hanem azért, mert az emberek gonoszak.
2022. máj. 13. 10:40
 18/43 anonim ***** válasza:
88%

"De felettetek ne ítélkezzen senki"

Klasszikus: minden úgy kezdődött, hogy valaki visszalőtt. Mindenki ítélkezik, de senkinek nem tetszik, ha más teszi. Pont így van veled is, azért írtad ki a kérdést.

2022. máj. 13. 10:51
 19/43 A kérdező kommentje:
Nem egyetemen, ez még közéoiskolában volt.
2022. máj. 13. 10:52
 20/43 anonim ***** válasza:
88%
És most szó van az individualista nőkről, a meetoorol meg a nemi egyenlosegrol, csak mert anno kozepsuliban beszolt neked par lany?
2022. máj. 13. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!