Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétszer randiztunk, azóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer randiztunk, azóta zaklat. Hogy állítsam le, ha ez már nagyon kellemetlen nekem?

Figyelt kérdés

Már az első randin éreztem, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, de annyira akarta a második randit, mondom legyen. De ott már tényleg nagyon nagyon sok volt és mondtam neki, hogy szerintem mi nem egymást keressük. Akkor, meg a randikon is nagyon értelmesnek tűnt, azt hittem, elfogadja, felfogja. De nem.

Utána még írogatott, meg hívott telefonon. Mondtam neki, hogy nem értem, miért, mikor úgysem lesz közöttünk semmi, de azt mondta, hogy tudja és elfogadja, de attól még beszélgethetünk, nem? Hát mondom jól van... Kb 2 naponta írtam neki vissza, a telefont sosem vettem fel. Teljesen semleges témákról beszéltünk, nem volt semmi flört, vagy bármi ilyesmi. Utána megtudta, hogy lett valakim, küldött egy hosszú üzenetet, elhordva mindennek, meg hogy minek írogatok neki, ha nekem van más, miért csaptam be. Ezután letiltottam, mert nem láttam értelmét a további csevegésnek. Itt kezdődött a baj...

Azóta ajándékokat, virágcsokrokat küld. Megjelent párszor csak úgy az egyetememnél, a lakásomnál. Leveleket dob a postaládámba. Hol szerelmet vall és esküdözik, hogy bármi kívánságom van, ő teljesíti és bármit kérhetek, megadja. Hogy olyan lesz, aki nekem tetszik, csak mondjam, milyen legyen. Máskor hibáztat, hogy "megbabonáztam", aztán esélyt sem adtam neki és hogy 2 találkozásból nem lehet eldönteni, tetszik-e valaki, az semmire nem elég és hogy adjak neki még egy esélyt.

Nem akarok tőle semmit. De félek, ha feloldom a tiltást, és írok neki, kérem, hogy fejezze be, akkor neten is elkezd zaklatni.

2022. máj. 10. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Ez már zaklatás. Minden bizonyítékot tarts meg és menjél el szerintem a rendőrséghez,mielőtt nagyobb baj lesz..ne nagyon járkálj egyedül sötétben. Vigyázz Magadra nagyon! Én figyelmeztetném,hogy következményei lesznek, ha nem hagyja abba, vagyis felszólítanám , aztán letiltanám. Ha folytatja , menj a rendőrséghez.

Ez a fazon nem normális.

Mielőtt eldurvulna v mégjobban bekattanna

2022. máj. 10. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Roppant egyszerű a dolgod, csak gondold át, amit ígért:

"esküdözik, hogy bármi kívánságom van, ő teljesíti és bármit kérhetek, megadja"

Azt kívánod, hogy hagyjon békén. Ennyi.

Amúgy ezt már zaklatásnak hívják. Fenyegetőzhetsz rendőrséggel is. Hátha elmegy a kedve... :,D

2022. máj. 10. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan küld el a jó büdös francba, ha nem hat, akkor jelentsd fel.
2022. máj. 10. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Vadidegennek miért mondtad el, hogy hol laksz?
2022. máj. 10. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

"Már az első randin éreztem, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, de annyira akarta a második randit, mondom legyen. "

Na itt rontottad el! Ha első randin ezt érzed, akkor semmi értelme újra találkozni, még a simma ghostolás is okésabb ennél. Még ha a másik egy normális ember is, akkor is csak az időtöket rabolod és hamis reménykedést keltesz benne ami fölösleges fájdalmat okoz neki, neked meg egyre nehezebb lesz visszautasítani, ha meg egy ilyen elmebeteget fogsz ki(amit sose lehet előre tudni), mint akit kifogtál annak meg olaj a tűzre és csak még levakarhatatlanabb lesz. Ilyenkor már nem tudsz mit tenni, mint jelzed neki, hogy feljelentést teszel a rendőrségen, ha nem hagyja abba, hátha megijed.

2022. máj. 10. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Honnan tudta két randi után a lakásod címét?

Nem voltál határozott,amikor megmondtad neki,hogy ne keressen többet.

2022. máj. 10. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem mondjuk meg idegeneknek, hogy hol lakunk és hova járunk iskolába.
2022. máj. 10. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
250 nm gellérthegyi lakás garázzsal benne egy maybachal lehet meggondolná a bármit.
2022. máj. 11. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:
1-es válaszát kiegészíteném azzal, hogy a párodnak is mondd el, tudjon róla.
2022. máj. 11. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!