Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szeles időben találkozni kellemetlen lenne? Olyan régóta vártam már, hogy találkozzunk, még ha búcsú is ez, de ilyen szeles időben kellemetlen, mert nem is hív el sehova, hanem csak egy adott ponton találkoznánk.
Ma meg nem beszeltunk, hogy mikor es hol....de ha irnek neki,hogy inkabb ne ma...mert igazabol,ha beulnenk valahova,akkor nem lenne gond,hogy szeles az ido
Esti orakban talalkoznank.
Budapesten.
A talalkozo azert van,mert elvalnak utjaink,es en meg igenyeltemezt,hogy lassuk egymast es bekeben valjunk el egymastol...ne haragban....es igazabol vartam,mert mindig is hianyzott...viszont igy szeles idoben ,hogy?
Gondolom nem akarjátok nagyon elnyújtani. Tehát az idő nem lehet baj.
Hidd el, pont jó lesz így, ha már mindenképp találkozni akarsz vele.
Ha mar te vagy aki nem kell neki, te miért akarsz találkozni? Miért akarsz szembenézni, búcsúzkodni attól aki téged nem akart?
Nekem teljesen abszurd ez, és az időjárás miatt aggódsz, hogy túl rövidre sikerül a búcsú.
Miért hány órán keresztül szeretnél azzal lenni, aki elutasított..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!