Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szeles időben találkozni kellemetlen lenne? Olyan régóta vártam már, hogy találkozzunk, még ha búcsú is ez, de ilyen szeles időben kellemetlen, mert nem is hív el sehova, hanem csak egy adott ponton találkoznánk.
Igen,talalkoztunk.... Nem sok mindent beszeltunk, utana ahogy csend lett,mondtam neki,hogy en mem vagyok kepes elhagyni a helyet, ahol alltunk.igy mondtam neki,hogy megvarom amig elsetal....mert ismerem magam.... El is setalt utana ra par percre, es elkoszontunk...
..utana en meg ott alltam es vissza nezett egyszer utana meg egyszer,es latta,hogy en meg mindig ott allok. Visszajott es kerdezte,hogy beuljunk e valahova meginni egy kavet es beszelgetni...en mondtam neki,hogy nem tudunk mirol beszelni mar... de igazabol itt is meg azt vartam,hogy valahogy kifejezze,hogy en is jelentettem neki valamit, de nem tette. Mondta,hogy jobb par dolgot magyarazatlanul hagyni...utana setalva elindultunk ,es utkozben ahogy villamosrol buszra atszalltunk ..odalepett mellem es megkerdeztem tole,hogy miert akart velem kavezni,hogyha mar elkoszontunk es hogy ha pontosan tudja nekem o tobbet jelent,es en nem jelentek neki mar semmit....
Es erre nem tudott valaszolni,csak azt mondta,hogy igen ezt tudnia kellett volna ....
Ez tegnap tortent....
Szeretnem neki mondani,hogy en szivesen talalkoznek vele es beszelgetnenk mint regi idokben, viszont ehhez nekem kellene az olelese,hogy ugy erezzem en is szamitok neki....tudom ez abszurd..de mit mondhatnek neki?
Vegul utana ugy setalt el h mondtam neki,hogy tudhatja hogy megvarom,en nem indulok el.....
Bár a szakítás részleteiről nem írtál, az elbúcsúzás során a fiú korrekt módon viselkedett, hiszen visszament, és nyitott lett volna arra, hogy beszélgessetek. Az érzések nem szűnnek meg nyomtalanul, nem igaz, hogy már nem jelentesz neki semmit. Valószínűleg együttérzéssel és hálával gondol rád, de a te érzéseidet már nem képes viszonozni. Biztos a döntésében, és nem akar visszakozni. Ha bármilyen gyengédséget mutatna, azzal csak megtévesztene.
Ezzel együtt megértelek, hogy végül nem akartál, nem tudtal beszélgetni. A párkapcsolat vége egy komoly törés, nem egyszerű feldolgozni. Rendesen meg kell gyászolni, ami időbe telik. Próbálj minél többet együtt lenni, beszélgetni megértő barátnőkkel, családtagokkal.
Gondolom, fiatalok vagytok, talán ez volt az első szerelem.
Sok erőt kívánok.
Korrekt modon? Ha tudja hogy nem kepes viszonozni az erzeseim,akkor miert korrekt az,hogy visszajott?
Kijelentette,hogy nem hajlando semmi multrol beszelni
Akkor meg minek jott vissza,ha n is hajlando erofesziztest tenni,hogy nekem is jobb legyen,es akkor ne kelljen orokre elkoszonni...
De most ő ki a fene neked? Exed akivel valamikor párkapcsolatban éltetek vagy csak valami plátói szerelmed/partnered?
Írtad, hogy régóta vártad a találkozót. Ez már erre halott ügynek tűnik... aki akar téged arra nem kell várni sokat.
Tudom...igazatok van sok mindenben....latom en is ..
Korrektnek ettol fuggetlen nem tartom ot...persze igy nehez leirni minden reszletet...hogy ne legyen egyoldaluan elmeselve.....mindegy is
Azert koszi annak aki irt. Minden jot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!