Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik pénzes pasira hajtnak, jó kocsival! Hogy tudtok be illeszkedni a környezetébe? Nem kellemetlen?
Koppra jövök ki a fizumból. Van autóm. Egy ősrégi alsó kategóriás. Ha van is egy kis megtakarításom, az vagy szerelőre, vagy állatorvosra van.
Nem szeretem magam meghívatni. De ha a másik hív el, hagyom fizetni. Ha én hívom, én fizeek. Ha közös döntés a randi, felezünk. Ha erősködik hagyom fizetni.
A hasonló pénztárcájú pasiknál nincs ebből probléma.
De tehetősebbeknél már nekem kellemetlen.
Minap randiztam egy sráccal. Én oda döcögtem a kis opelommal, ő meg egy fullos audival. Ő az adriára jár nyaralni, én meg örülök ha eljutok sátorozni a balcsira.
Kellemetlenül éreztem magam. Pedig nem volt felvágós, vagy nagyképű.
Úgy érzem hosszabb távon vissza húznám őt. Nem tudnám azoknak a programoknak a rámeső részét fizetni amiket ő szeret csinálni. Azt sem várhatom el, hogy folyton hozzám alkalmaszkodjon. És egy esetleges szakításnál sem akarom, hogy rám legyen kiabálva mennyit költött rám pl.
Szóval, azok a csajok akiknek fontos hogy pénzes legyen a pasija (vagy nem fontos, de így sikerült):
Hogy kell ezt kezelni? Hogy teszitek renbe magatokban a dolgokat?
Én úgy teszem rendbe magamban, hogy tisztában van a másik az én anyagi helyzetemmel is, és ha ennek ellenére bevállalja velem a kapcsolatot, akkor nyilván az extra költségeket is bevállalja. Ha velem akar menni az Adriára nyaralni, akkor én max jelképesen tudok beszállni, de ha ő így is kifizeti és örül neki, hogy közösen gyűjtünk élményeket, akkor nem fogom helyette eldönteni, hogy ez most sok vagy sem. Az ő pénztárcája, ő rendelkezik felette, ha ki akarja fizetni kettőnk nyaralását, akkor fizesse. De ugyanez igaz a kajára, egyéb programokra.
Abban bízok, hogy azért választott, mert velem akar lenni, az anyagiakat meg csak egy kellemetlen apróságnak fogja fel velem kapcsolatban :D Én kb így vagyok vele. (Nem direkt kerestem pénzes pasit, ez csak így alakult. Én a munkámban sosem fogok igazán jól keresni, ezt kb mindenki tudja - pedagógus vagyok -, szóval nem ér senkit meglepetésként, hogy én vagyok a csóróbb kettőnk közül :D )
nem is tudtam, hogy az adria akkora nagy szam, hogy oda csak a gazdagok mennek. csomoszor voltam (sajat penzembol, mielott meg..) es full nem vagyok ‘gazdag’.
amugy kamu provokativ trollkerdesnek tunik az egesz.
Osztom az 1est! Nem magas a fizum, (havi 450 netto) a (most már) vőlegényem, 4x-5× ennyit keres, ha ugy jön a munka.
Mit csináljak, ha pont egy jobbmodú férfiba szerettem bele? Ők nem emberek? Vagy mi???? Tudja, hogy mennyit keresek, tudta akkor is, amikor megismerkedtünk. Ha velem szeretne Maldiv's szigetezni, fizeti az én részemet is. Mit kell ezen rendbe tenni? Nem értem..... Egyebként az, hogy randin a férfi fizet, az meg ALAP!
5
Ez baromság! Diplomás könyvelő vagyok, több nyelvismerettel, és szeretem ha a férfi nagyvonalu, es a tenyerén hordoz
Mert téged is így neveltek. Lehet te voltál otthon az elkényeztetett kis hercegnő, vagy pl apud sokat keresett és dolgozott, anyud meg egyszerűbb munkát végzett és inkább otthon volt. Ezért tudat alatt is ezt tanultad el. Az én környezetemben van 2 lány, akik csak a pénzért házasodtak, nem is szerelmesek a fickóba, az egyik lány valóban diplomás, nem lusta, de mindkettőt úgy nevelték, hogy ők hercegnők és nekik minden jár a pasitól. Ezzel szemben pl az én anyum sikeresebb volt mindig is apumnál. Engem is arra nevelt, hogy legyek önálló, ne egy férfin múljon az anyagi jólétem. Éppen ezért én nem tudok olyan pofátlan lenni, hogy elvárjam valakitől, hogy mondjuk eltartson. Pedig de szeretnék ilyen pofátlan lenni :D Persze ettől még nekem is jól esik, ha költenek rám, csak olyankor mindig azt érzem, hogy az adósa vagyok...
"legyek önálló, ne egy férfin múljon az anyagi jólétem."
Attól te még kereshetsz jól, hogy a másik még jobban :)
7
Tévedés. Édesanyám főkönyvelő egy neves multinál, édesapám pedig mérnök volt. 🖤
Na látod ez igaz! Apa mindig arra tanitott, hogy ne erjem be olyannal, aki, nem hercegnőként bánik velem, vags nem tisztel....! Erre tanitom majd a lányomat is!
Ja, es nem tartanak el! Csak jóval kevesebbet keresek nála!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!