Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, akik pénzes pasira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akik pénzes pasira hajtnak, jó kocsival! Hogy tudtok be illeszkedni a környezetébe? Nem kellemetlen?

Figyelt kérdés

Koppra jövök ki a fizumból. Van autóm. Egy ősrégi alsó kategóriás. Ha van is egy kis megtakarításom, az vagy szerelőre, vagy állatorvosra van.

Nem szeretem magam meghívatni. De ha a másik hív el, hagyom fizetni. Ha én hívom, én fizeek. Ha közös döntés a randi, felezünk. Ha erősködik hagyom fizetni.

A hasonló pénztárcájú pasiknál nincs ebből probléma.

De tehetősebbeknél már nekem kellemetlen.

Minap randiztam egy sráccal. Én oda döcögtem a kis opelommal, ő meg egy fullos audival. Ő az adriára jár nyaralni, én meg örülök ha eljutok sátorozni a balcsira.

Kellemetlenül éreztem magam. Pedig nem volt felvágós, vagy nagyképű.

Úgy érzem hosszabb távon vissza húznám őt. Nem tudnám azoknak a programoknak a rámeső részét fizetni amiket ő szeret csinálni. Azt sem várhatom el, hogy folyton hozzám alkalmaszkodjon. És egy esetleges szakításnál sem akarom, hogy rám legyen kiabálva mennyit költött rám pl.

Szóval, azok a csajok akiknek fontos hogy pénzes legyen a pasija (vagy nem fontos, de így sikerült):

Hogy kell ezt kezelni? Hogy teszitek renbe magatokban a dolgokat?

2021. júl. 27. 08:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy külön szakma, amit el kell sajátítani, életen át tökéletesíteni. Ma már tanítják is, akár online is tudsz tanulni, különféle blogok, könyvek szólnak arról hogy legyél nő. Nem elég szépnek lenni, és meghódítani a luxuspasit, hanem meg is kell tartani, hogy ne cseréljen le. Fontos, hogy fejleszd magad, okosnak, műveltnek és tájékozottnak kell lenned, ugyanakkor karakteres és erős jellemnek is. De ezek majd folyamatosan jönnek maguktól, igazából csak addig nehéz, amíg meg nem kapod az első luxusautód, nem költözöl oda hozzá, stb.
2021. júl. 27. 10:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Kissé félre mentek itt a válaszok úgy érzem.

És igen, nekem az adria is luxusnak számít. 260-at keresek netto. Meg a plussz napok. Abból nem lehet úgy ugrálni.

2021. júl. 27. 12:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Aki időközben bele botlik a kérdésbe, nyugodtan válaszoljon.
2021. júl. 29. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!