Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik pénzes pasira hajtnak, jó kocsival! Hogy tudtok be illeszkedni a környezetébe? Nem kellemetlen?
Koppra jövök ki a fizumból. Van autóm. Egy ősrégi alsó kategóriás. Ha van is egy kis megtakarításom, az vagy szerelőre, vagy állatorvosra van.
Nem szeretem magam meghívatni. De ha a másik hív el, hagyom fizetni. Ha én hívom, én fizeek. Ha közös döntés a randi, felezünk. Ha erősködik hagyom fizetni.
A hasonló pénztárcájú pasiknál nincs ebből probléma.
De tehetősebbeknél már nekem kellemetlen.
Minap randiztam egy sráccal. Én oda döcögtem a kis opelommal, ő meg egy fullos audival. Ő az adriára jár nyaralni, én meg örülök ha eljutok sátorozni a balcsira.
Kellemetlenül éreztem magam. Pedig nem volt felvágós, vagy nagyképű.
Úgy érzem hosszabb távon vissza húznám őt. Nem tudnám azoknak a programoknak a rámeső részét fizetni amiket ő szeret csinálni. Azt sem várhatom el, hogy folyton hozzám alkalmaszkodjon. És egy esetleges szakításnál sem akarom, hogy rám legyen kiabálva mennyit költött rám pl.
Szóval, azok a csajok akiknek fontos hogy pénzes legyen a pasija (vagy nem fontos, de így sikerült):
Hogy kell ezt kezelni? Hogy teszitek renbe magatokban a dolgokat?
Kissé félre mentek itt a válaszok úgy érzem.
És igen, nekem az adria is luxusnak számít. 260-at keresek netto. Meg a plussz napok. Abból nem lehet úgy ugrálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!