Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#51:
Nem lehet összehasonlítani ezeket. Azért mondod ezt, mert egy rossz kapcsolatban is történnek dolgok - ezekre mindig jobban emlékszik az ember, mint amiben nem történik semmi sem.
Aki 27 évesen éli át azokat a csalódásokat és párkapcsolati stációkat, melyeket egy 16/17 éves is lazán, annak sokkal jobban kinéz, hogy 40+ éves lesz, mire el tud köteleződni. De már itt is nehezített színtéren, mivel az ő korában az elvált kisgyerekesek és az alja lelkek maradnak (pl. függők, erőszakos emberek, stb.)
Nincs olyan pontja a kérdésnek, ami pro lenne.
Az, hogy "igazi", nem úgy értettem, hogy van egy 100 oldalas listám, milyen legyen külsőre-belsőre. Én se a fehér lovon ülő herceget várom...
Az én esetemben inkább az volt, hogy egyetemen kb csak tanultam, közeli barátokkal járogattam össze. Mivel introvertált személyiség vagyok, nem vágytam nagy bulikba stb, amilyen közegben mozogtam, ott meg nem akadt senki. Volt, akivel jó volt beszélgetni stb, ő akart volna többet, de én fizikailag nem vonzódtam hozzá, maradt baratság.Persze összejöhettem volna vele, de az csak "ha nincs más, ő is jó kategória" lett volna. Aztán volt, aki meg csak a szexre hajtott...
Szerintem szerencsén is múlik az egész.
Oké lehet ennyi idősen nincs kb semmi tapasztalatom szex téren, de az szerintem nem jelenti azt, hogy aberrált a szemelyiségem. És persze, első randi során nem derül ki ez a téma, csak kíváncsi voltam, mit a véleményük erről az embereknek. De úgy látom sokan elutasítóak lennének.
Én is szörnyen introvertált vagyok, mégis tudtam ismerkedni home office-ból is, meg a városból innen-onnan. Azért egy egyetemi városban ha nem keresel is találsz rengeteg vonzó korodbelit.
Ez nem elutasítás, hanem furcsállás. Egy egészséges férfinek nem kecsegtetne sok jóval a dolog, hogy ennyire passzív vagy, még ha nem is csak a szexre hajtanak.
Nézd kérdező, te nyilván nem találod magad mentálisan problémásnak, magát soha senki nem látja annak, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy az. Bocsi.
Egy mentálisan egészséges ember esetén - hacsak nem aszexuális vagy olyan, aki nem is vágyik kapcsolatra, de akkor az 27 évesen sem fog -, szóval egy átlag ember esetén nem normális az, hogy a 15-27 éves korig tartó 12 hosszú esztendőben nem tudott kialakítani senkivel még alkalmi kapcsolatot sem. De nem 27 évesen kellett volna erre ráébredni, hanem ha szeretnél családot, akkor legkésőbb 22 évesen elgondolkodni rajta, mi az oka annak, hogy soha senki nem volt még, és akkor vátoztatni. Most azt ne mondd már, hogy az elmúlt 5-6 évben egyszer sem merült fel benned, hogy nem jó irányba haladva, ha párkapcsolatot akarsz.
Na mindegy, én nem fogok hazudni, csak ismételni tudom önmagam, vannak olyan közeli ismerőseim, rokon is, akivel ez a helyzet, és nem, kívülről nézve nincsenek rendben mentálisan. És tapasztalatom szerint furcsállják a férfiak is, ha valakinek ennyi idősen nem volt senkije, és nem kezdenek vele. Ezt látom én, vállalom, hogy talán nincs igazam, de ezt látom.
"aki nem is vágyik kapcsolatra"
Vágyik ő, csak gondolom ronda, de neki is csak a csúcskategória kell. Mondta ő is, hogy lehetett volna már neki amúgy valakije, csak az kevés volt. Az megeshet bárkivel, csak nem 27 éven át folyamatosan. Elégedjen meg rondákkal, legyen szép (plasztikai sebész...) vagy maradjon egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!