Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már "alap" hogy 12-13 évesen a dizsibe' bokor mögött illuminált állapotban "estéről estére tapasztalatot szereznek" - csak azt nem tudják kitől (neve se fontos csak hogy gyors együttlét legyen) és mit szednek össze.
Az a "fura" aki ebből kimarad... Nem mindenkinek jön be ez az életforma.
Hogy jönnek ide a 13 évesen szereplő tinilányok meg azok, akiken átmegy a fél falu?
Nem csak az a két véglet van, hogy vagy dugsz félig gyerekként minden második pasival vagy 27 évesen szűz vagy. Egyik sem normális, van egy egészséges átmenet a kettő között.
#37:
Szimplán a tapasztalat beszél belőle. Ehhez nem is kell átmenni a fél városon. Elég 1/2 kapcsolatnyi és/vagy kavarás tapasztalata.
#38 nekem pl simán harminc felett lett a két legjobb kapcsolatom. Most akkor jobb lett volna valamiben lehorgonyozni ami OK?
Amúgy szerintem attól függ kinek mi a célja ezzel. Akinek fontos a család, a gyerekek és eleve, hogy ne legyen egyedül, annak lehet jó ez. Akinek meg eleve jó egyedül is és jól éri magát így, nincs eldöntve hogy család vagy sem, hanem az intenzívebb dolgokat keresi neki szerintem érdekes lehet kísérletezni mindenfélével.
“#38 nekem pl simán harminc felett lett a két legjobb kapcsolatom. Most akkor jobb lett volna valamiben lehorgonyozni ami OK?”
De ezt ne nekem mondd, hanem annak, aki 10 éveket vár AZ IGAZIRA. :D Mi pont azt mondtuk, hogy ez az invalid, mert a fiatalkorod az, amiben kitapasztalod párkapcsolati és ismerkedési normáid alapján, hogy ki mellett akarsz lehorgonyozni és nem egy embertől, az “igazitól” várod az életed megváltását, mint a 25+ éves szüzek a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!