Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"annak lehet jó ez"..." az intenzívebb dolgokat keresi"
Imádom az ilyen hozzászólásokat, mintha olyan könnyű lenne társat keresni meg találni, meg mintha az ember csak úgy válogathatna meg keresgélhetne. A valóság pedig az, hogy mindenki lehorgonyzik valakinél, csak hogy ne legyen egyedül. Nincs keresés, meg találás, véletlenek meg szerencse van. Jó, mondjuk Orbánisztánban ez a legkisebb probléma, de legalább fogy a magyar, meg is érdemli.
Ők se egyetlen embertől várják a "megváltást", de simán lehet olyan, hogy a férfi nem volt méltó arra, hogy együttlét alakuljon ki, vagy "csak arra hajtott" és ennek egyértelmű jeleit látták.
Férfiként írom.
#40 most attól függ mit nevezünk igazinak. Ha valami nagyon részletes lista, hogy nézzen ki milyen legyen akkor az más, mintha csak annyit, hogy hasson rá erősen és érzelmileg. És amúgy az előfordulhat, hogy valakinek pechje van és nem jön szembe olyan, akitől igazán megugrana a pulzusa. Szerintem az a gáz, hogyha valakitől megugrik és lepattintja mégis, mert nem stimmel a listával. De ha meg nem hat rá, akkor meg akkor van csak értelme, ha ilyen praktikus céljai vannak az életben, hogy család gyerekek.
Persze ettől még lehet jó lenne valakivel szexelni, hogy ez a teher ne legyen rajta. Mert gondolom most már pszichológiailag ez is nehezíti a dolgokat, hogy amiatt hogy szűz eltér az átlagtól és fura. És ezt kommunikálni kell, nehezebb lazának maradni.
De én nem érzem akkora tragédiának, hogyha nem érezte azt eddig, hogy szexelni akar valakivel, akkor nem szexelt.
Az nagyobb probléma, ha valahogy beleragad ebbe akkor is, ha szexelne.
#42:
Oké, de ez 10 éven keresztül fenntarthatatlan - és ez az egészséges dolog. Nem kell keresgélni. Elég, ha elmegy egyetemre, vagy dolgozni, vagy nem a szüleim csüng, hanem vannak barátai és máris annyi fiatal, vitális, szép, vonzó emberrel találkozik naponta, hogy akár egy 3 éves képzés alatt is találkozik 1000+1 ilyen emberrel. Aki egyet sem talál, azzal baj van. Az nem igényesség.
#41 nagyon keserű vagy, jól érzem? Szerintem nem jó ha azt hiszed, hogy mindenkinek olyan ez mint neked. Vagy ha nem olyan, akkor baj van vele.
Amúgy persze szerencsén múlik, meg véletleneken. De nekem pl nem nagyon fontos dolog a párkapcsolat, volt pár nagyon intenzív nagyon klassz kapcsolat az életemben, de amikor vége lett kicsit megint érzetem milyen jó egyedül és csinálni szabadon a dolgaimat. Szóval semmiféle nyomás nincs rajtam, hogy legyen kapcsolat, meg lehorgonyzás. És amiatt nagyon lazán megyek el olyan kapcsolati lehetőségek mellett, ahol nem érzem azt, hogy hűűűűű. Pont amiatt, hogy tudom, hogy még ilyen esetben sem könnyű valaki mással. És valami csak OK dolog miatt, nincs kedvem az egészhez. Tudom neked ez hihetetlenül hangozhat :D
Mi van azzal, aki többszörös fogyatékosságokkal él, hasonló fogyatékossággal élők közt nem talál társat, az "egészségesek" pedig nem gondolják úgy, hogy össze kívánnak vele jönni/elutasítják?
Szóval ha ilyenek miatt szűz valaki akkor mi van? Hiába jóképű, hiába tanult, hiába nyitott az emberek felé...
Rajtam sem ment át a fel falu, (a koromhoz képest) hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak.
Egyszerűen nincs olyan, hogy igazi.
De tessék. Rengeteg ember nem az első kapcsolatában marad benne, mert menet közben változik és rájön, hogy bizony nem ilyen típusú férfi vagy no illik hozza. De ha nincs kapcsolatban soha senkivel, erre a büdös életben nem jön rá, tehát nem is létezik számára igazi, mert fogalma sem lesz, hogy mégis mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!