Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és elkezdtem már egy hónapja chatelni egy 27 éves fiúval. Működhet?
Figyelt kérdés
Szerintetek megmerjem kérdezni hogy szeretne e találkozni velem?
Én nagyon szeretnék vele jobban megismerkedni.
A másik kérdésem hogy egy 25+ éves fiu mennyire gondol komolyan egy kapcsolatot?
A mai fiukból kiindulva mindnekinek csak a sz.x kell
2022. márc. 18. 22:15
1/14 anonim válasza:
Szerintem "megmerjed" kérdezni és meglásd minden jó lesz! Hajrá!
2/14 anonim válasza:
És ezt mi már tudjuk, akinek meg a szájába veszed, azzal nem kommunikálsz.
3/14 anonim válasza:
xDDD
Igen, együtt fogtok megöregedni a családi ezüst és 12 unoka között.
4/14 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ez egy iskolapélda eleve bukott kapcsolatra, pedig a srác nem csak szexet akar, csak éppen egy csöves lúzer. A lány szerint működik, mert "nagyon szeretik egymást".
5/14 anonim válasza:
Igen, működhet. Voltam ilyen kapcsolatban, és ezután is csak 25+os férfiakkal voltam együtt. Sose találtam senkit 20 körül, komolytalanok. De azért azzal számolj, hogy ebben a korban igencsak alap a szex, nem tinikről van szó.
7/14 anonim válasza:
Szerintem legyél nyitott és próbálj ki minden korosztályt egyszerre, hogy könnyebben össze tudd őket hasonlítani. Utána már tudni fogod.
8/14 anonim válasza:
Megdug és eldob. Egy idősebb jobban megbecsülne.
9/14 anonim válasza:
Simán működhet, ha ugyanazt és ugyanakkor szeretnétek. Nekem 11 évvel idősebb a férjem, pont ennyivel voltunk/vagyunk elcsúszva a terveinkben (esküvő, baba, stb.). 23 éve együtt. 🥰
10/14 anonim válasza:
Én 26 vagyok, nekem nem jelentene gondot, ha fiatalabb a lány (legális keretek között :D), ha amúgy passzolunk. Szóval egy próbát megér. Amúgy meg akárki átbaszhat, ez nem korfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!