Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondanom neki hogy lefeküdtem a barátjával?
nincs kivel beszélnem erről és lassan kezdek becsavarodni szóval szeretném a véleményetek kérni.
Egy éve szakítottunk a barátommal, 4 éves kapcsolat volt, ezért érthetően magam alatt voltam , és lefeküdtem a legjobb barátjával, tudom, úgy éreztem hogy fájon neki is ahogy nekem fáj, de viszont most úgy néz ki hogy újra összejövünk.
Nem tudom mit kéne tennem, mert szeretem őt, de félek mi lenne a reakciója.
Te mit csinálnál a helyemben?
Azért ez a “legjobb barátnak” is legalább annyira ciki helyzet, de szerintem még jobban az… mert ti szakítottatok, de ő kvázi me meghúzta a legjobb barátja exét..
Nyilván ezért is nem mondta el EDDIG.
Arra viszont nincs garancia valóban, hogy a jövőben nem fogja odavetni. Elég lesz csak egyszer megint összevesznetek esetleg a barátoddal, és máris simán előhozhatja, hogy ja amúgy vele is lefeküdtél vagy hasonló.
Főleg ilyen éretlen gyerekeknél mint ti, már bocsánat.
Egyébként meg ne szólj róla magadtól, ha már eddig nem merült fel, szerintem sem, mert felesleges. Miután szakítottatok, akkor történt, a srácnak sem nagyon lenne jó renoméja beközölni, amíg együtt vagytok. Eddig is lapított róla ezek szerint.
Ha meg kiderül hát kiderül, még mindig az exed volt mikor történt, de ettől még kellemetlen. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!