Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezte meg tőlem ha lefeküdtem-e a barátjával, ha a barátjának azt mondta, hogy nem érdekli? 24 L
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy férfivel, aki másnap az egyik barátjának dicskedte el a történteket.
Pár hónapra rá, megkérdezte a férfi barátja tőlem, ha igaz az amit hallott. Sok faggatás után bevallottam, hogy igaz. Mondta, hogy nem akarta elhinni, gondolta, hogy csak dicsekszik a férfi amikor mesélte. És hogy mondta is neki akkor, hogy őt nem érdekli, hogy kivel mit csinál a szabadidejében.
Ha valóban nem érdekli, akkor miért kérdezett meg?
2021. okt. 26. 11:26
1/5 anonim válasza:
Mert ő akart először gerincre vágni.
2/5 anonim válasza:
Ja, lehet bepróbálkozott volna, ha ő lehet az első. Így már annyira nem izgatta a dolog, hogy biztosan meg lettél durrantva
3/5 anonim válasza:
"Nem szarunk oda, ahol eszünk." Confucius
4/5 anonim válasza:
Inkabb az kerdes, miert valaszoltal neki. Semmi koze hozza. Egy no miert szamoljon be a szexualis eleterol valakinek, akivel nincs koztuk semmifele viszony.
Igy olcsonak tunik az egesz, hogy eroszakos unszolasra megmondod, es szamit a velemenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!