Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene mondanom neki hogy lefeküdtem a barátjával?
nincs kivel beszélnem erről és lassan kezdek becsavarodni szóval szeretném a véleményetek kérni.
Egy éve szakítottunk a barátommal, 4 éves kapcsolat volt, ezért érthetően magam alatt voltam , és lefeküdtem a legjobb barátjával, tudom, úgy éreztem hogy fájon neki is ahogy nekem fáj, de viszont most úgy néz ki hogy újra összejövünk.
Nem tudom mit kéne tennem, mert szeretem őt, de félek mi lenne a reakciója.
Te mit csinálnál a helyemben?
Az szarabb lenne ha a barátjától tudja meg!
Arról nem is beszélve, hogy mit sem sejtve átviszi hozzátok(az neki kellemetlenebb lenne mindennél)
szakítás után azzal fekszel össze, akivel akarsz. Ez már csak a saját lelkiismeretedről szól, hogy ártó szándékkal tetted.
Egyébként a szakitó-ok időközben megszűnt? Mert, ha nem, nincs értelme újrakezdeni
Nem jönnék össze vele újra! Ha megcsalt újra meg fogja tenni, ha rossz volt a kapcsolatotok, ugyanúgy megromlik pár hónap alatt, a mostani lendület nem fog örökké tartani.
Mivel nem voltatok együtt nem mondanám meg, nem tartozol neki magyarázattal, beismeréssel, de ha rákérdezne, akkor elmondanám.
Koszi a gyors válaszokat.
#3 igen, azért szakítottunk mert én úgy volt hogy én külföldre megyek egyetemre az utolsó 2 évre, és ő meg azt mondta biztos nem fog ebbe a távkapcsolat dologba bele menni, megsértődött és mondta hogy akkor már erre a kis időre is fölösleges együtt maradnunk hogyha úgyis vége lesz.
Végül nem jött össze és itthon maradtam, de nem akart látni egészen mostanáig, mert hogy én nem öt választottam.
"lefeküdtem a legjobb barátjával"
Az ilyen dolgok előbb vagy utóbb úgyis kiderülnek, főleg hogy a legjobb barátjáról van szó. Gondolom tartják a kapcsolatot. Ez a barát bármikor elmondhatja neki, mert milyen barát az aki nem szól, hogy lefeküdt veled? Így vagy veled nem fog újra összejönni, vagy a barátjára haragszik meg, még akkor is ha akkor éppen nem voltatok "hivatalosan" együtt.
Sehogy sem jó így ez az egész.
"úgy éreztem hogy fájon neki is ahogy nekem fáj"
ha nem is tud róla, akkor hogy fájt volna neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!