Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti tényleg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tényleg az ilyen kockaképű pici szeműekre buktok mind?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=OjR_LE503pA

Tehát ez az egyetlen típus amitől igazán átázik a bugyi?

2022. márc. 24. 22:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%

Te is tudod, hogy nem...

Menj ki az utcára és nézz szét. Csak az ilyen srácok sétálgatnak kézenfogva a párjukkal? Láthatod, hogy nem.

A videóban szereplő fiú számomra sem nagy durranás, nem csúnya, de nem is az esetem.

2022. márc. 24. 22:42
 2/33 A kérdező kommentje:

1

Tehát olyan átlagos ugye? Ezek a srácok az átlag srácok. Értem

2022. márc. 24. 22:45
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

2!

Mielőtt leírtam róla ezeket a szavakat, elétettem egy nagyon nagyon fontos szócskát: SZERINTEM. A saját véleményemet írtam le, lehet jön majd egy válaszadó aki meg azt mondja, hogy neki ez a srác álmai hercege. Nem lehet általánosítani az embereket könyörgöm...

2022. márc. 24. 22:50
 4/33 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Kinézetre átlagos, viszont szórakoztató, vidám. Egy visszahúzódó, fej lehajtott, "alig merek megszólalni" személyiséggel pedig csúnyának tűnhet. Legalább is nem vonzónak.

Annyira hülye meg még te sem lehetsz, mindenkinek ez tetszik és csak ilyen pasit akarnak.

2022. márc. 24. 22:50
 5/33 A kérdező kommentje:

1

Az ilyeneket igen mind csajjal látom. Ellenben a más fejformájúakat nem mindig.

2022. márc. 24. 22:55
 6/33 A kérdező kommentje:

Srácok halljátok, ez ma az átlagos srác!

Csodálkozunk miért nem néz ránk még a kutya sem?

2022. márc. 24. 22:56
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

5!

Huh apukám, szereted félreérteni a dolgokat ahogy látom :D

Nem azt írtam, hogy figyeld meg, hogy az ilyen srácokat csajjal látod-e, hanem akiket csajjal látsz, azok hogy néznek ki? Rengeteg férfinak van párja, akik egyáltalán nem így néznek ki

2022. márc. 24. 23:02
 8/33 A kérdező kommentje:

7

Mi az a rengeteg? Számszerűsítenéd? Arány adnál? Mert a rengeteg az eléggé elcsépelt szó.

2022. márc. 24. 23:08
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

SZERINTEM is átlagos. Nem az esetem, sem a fejformája, sem a mosolya nem tetszik.

Ha szerinted ő nem átlagos, akkor lehet nem amiatt kéne aggódnod, hogy a nőknek milyen pasi tetszik ;)

2022. márc. 24. 23:21
 10/33 A kérdező kommentje:

9

Akkor ki a jóképű? :D

Esküszöm beszarok tőletek.

2022. márc. 24. 23:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!