Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti tényleg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tényleg az ilyen kockaképű pici szeműekre buktok mind?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=OjR_LE503pA

Tehát ez az egyetlen típus amitől igazán átázik a bugyi?

2022. márc. 24. 22:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem átlag feletti a pasi, sőt, kifejezetten jóképű, bár nekem sem az esetem, de semmiképp nem nevezném átlagosnak vagy nem jó pasinak.

Itt mondjuk mindig mindenkit leszólnak, múltkor linkelt valaki egy nagyon szép arcú sportoló nőt kissé igénytelen stílussal, aztán mindenki azon volt fennakadva, mennyire proli falusinak/dohánybolti eladónak néz ki.

2022. márc. 24. 23:30
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mi a baj, kérdező?

Ha leírjuk azt, hogy ez a srác átlagos, akkor megy a rinya, hogy a nőknek semmi sem jó.

Ja leírjuk, hogy átlagon felüli jó pasi, akkor megy a rinya, hogy igen, a nők csak az ilyet szeretik.

De hogy a kérdésekre válaszoljak:

1. Nem csak a kockafej-pici szem kombó a menő ám.

2. Ez a srác SZERINTEM eszméletlen jól néz ki. Jóképű, ápolt és tetszik a stílusa.

2022. márc. 25. 00:22
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Borostás-szakállas,más fejformájú férfi szóba se jöhet?:) lányok
2022. márc. 25. 00:25
 14/33 A kérdező kommentje:

13

A kocka náluk valamiért a standard. Kocka fej, pici szem, alacsony homlok, rövid sűrű szemöldök. Valamiért minél kevésbé intelligens vonások annál jobban bejön a nőknek. Az intelligencia valamiért nem a gyengéjük. Ez valami törzsi, ösztönös cucc lehet náluk, nincs mit tennünk ellene.

2022. márc. 25. 01:25
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nyugtatot magad? :D
2022. márc. 25. 01:28
 16/33 A kérdező kommentje:

15

Nyugodt a lelkem, tudom az igazságot. :) És khurva felszínesek vagytok meg elfuserált értékrendűek lol.

2022. márc. 25. 01:30
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Te már csak tudod, milyenek a nők. XD
2022. márc. 25. 01:32
 18/33 A kérdező kommentje:

17

Ez azt akarja jelenteni, hogy mivel közelükbe nem tudtam férkőzni ezért ne merészeljek véleményt alkotni olyanokról akikről nem tudok semmit? :D

Hát erre van a szeme és füle az embernek, hogy távólról jól megvizsgálja őket.

2022. márc. 25. 01:35
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"...ne merészeljek véleményt alkotni olyanokról akikről nem tudok semmit?"

Pontosan.

Ugyanolyan felszínes vagy, mint amilyennek a nőket tartod. Szerinted a jóképű férfiak nem intelligensek. Lol

Az a rossz hírem, hogy te sem vagy az. Attól, hogy megfordítod az előítéletet, még nem kerültél közelebb az igazsághoz.

Mellesleg, ha a nők mind ostoba, felszínes ösztönlények, akkor nem muszáj ám foglalkozni velük.

2022. márc. 25. 01:47
 20/33 anonim ***** válasza:

Az én ízlésem szerint ez a pasi kifejezetten taszító. Mind a kinézete, mind a kisugárzása.

Számomra vonzó egy Timothée Calameth, egy Benedict Cumberbatch, Wunderlich József.

2022. márc. 25. 02:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!