Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti tényleg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tényleg az ilyen kockaképű pici szeműekre buktok mind?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=OjR_LE503pA

Tehát ez az egyetlen típus amitől igazán átázik a bugyi?

2022. márc. 24. 22:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem tetszik.

A párom ezerszer jobb pasi, pedig nincs kockaálla, hanem ovális, kicsit hosszúkás feje van magas homlokkal, és a szeme sem pici, hanem nagy, barna, amolyan őzike szem.

Amúgy a kicsi homlok számomra az egyik legtaszítóbb arcvonás, ami létezik. De a kicsi szem sem egy előnyös dolog. Azt szeretem, ha nagy, "kifejező" szemei vannak egy férfinak. Az áll pedig tökmindegy, hogy szögletes-e vagy nem, egyedül az a nem szép, ha oldalról nézve egybefolyik a nyakkal a toka miatt.

Amióta fullba nyomjátok a kretént ezzel az áll témával, direkt megnéztem az összes exem és volt plátói szerelmem állát, és mindenféle van köztük. Van 2 is, akiknek egyáltalán nincs semmilyen erősebb formája, hasonlóan ovális fejük van, mint a jelenlegi páromnak, van egy, amelyiknek kifejezetten hosszúkás álla van, szinte rajzfilmfigurásan fura, kb. mint egy TV paprika, van egy, akinek szögletes, de nem kockafejű ő sem, hanem a hosszúkás feje végződik szintén hosszúkás, szögletes állban, és van egy, akinek tényleg olyan kockafeje van, amilyeneket mutogattok.

A homloka mindnek vagy magas vagy közepes.

2022. márc. 25. 04:58
 22/33 anonim ***** válasza:
98%

Igen, mindannyian MINIMUM ilyenre bukunk, előnytelenebb kinézetű férfiaknak soha nem is volt párja. Maximum akkor, ha havi 100 milla felett keres. Semmi esélyed, jobb, ha többé nem hogy nem szólsz nőhöz, de rá se nézel egyre sem.

Hálásak vagyunk, hogy nem pazarlod többé az időnket, és mi se a tiédet, mert úgyis csak barlangi ösztönekkel rendelkező felszínes szrok vagyunk.

Bye.

2022. márc. 25. 07:03
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mind az ilyenekre buknak. Ezért nevezik átlagosnak. A valóban átlagos férfiakat rondának tartják.
2022. márc. 25. 08:09
 24/33 anonim ***** válasza:
97%
Sok pasiba voltam már belezúgva, nem mondanám, hogy van zsánerem, ami a külsőt illeti, ugyanis volt köztük ronda, helyes, magas, alacsony, kövér, sovány... Ami közös volt bennük: intelligencia és jólelkűség. Nem tudom, hogy nézel ki, kérdező, de tudom, hogy rohadtul nem tudnék belédzúgni, mert az intelligencia és a jólelkűség is hiányzik belőled. Gyerekes vagy, előítéletes és hisztis. Ez valami iszonyatosan hervasztó kombó. Szóval szerintem elsősorban ne a nőkben keresd a hibát.
2022. márc. 25. 08:10
 25/33 anonim ***** válasza:
#8: menj ki az utcára
2022. márc. 25. 08:46
 26/33 Laylah ***** válasza:
97%
Külön vicc kategória, hogy egyetlen hozzászólásból levezette a saját kis igazságát az összes nőre nézve, imádom. XD
2022. márc. 25. 08:48
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

EZ olyan, mint amikor a hisztis barátnő mutat a pasijának egy jó nőt, és kikéri róla a véleményét. :D

És vége a játéknak, érted, mert nincs jó válasz...

Ha tetszik, felszínes vagy. Ha nem tetszik, még felszínesebb vagy. Ha azt mondod, ennyiből nem tudod megállapítani, mert neked a személyiség a fontos, akkor meg hazudsz. Szóval minden válaszra be van készítve valami támadás.

2022. márc. 25. 08:52
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak, akik bejönnek nekem:

(Énekes/rapper edition)

[link]

[link]

[link]

[link]

Na melyikük chad a te szemedben?

2022. márc. 25. 09:02
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
#29 Nem nekem szólt ugyan a kérdés, de mindegyik az.
2022. márc. 25. 12:15
 30/33 Laylah ***** válasza:
69%
Real 29.: szerintem meg egyik sem.
2022. márc. 25. 12:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!