Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok kizáró ok az egzotikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kizáró ok az egzotikus állattartás? (Hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak, puhatestűek,) akváriumok és persze kutya/macska páros is van.

Figyelt kérdés

Pár ismerősömmel beszélgettünk és többen megjegyezték, hogy nem igazán fogok olyan nőt találni aki elviseli őket. Itt is pár hasonló kérdést olvastam meglepett a heves elítélése őszintén szólva. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire szűkítettem velük a kört? Kort is írjatok légyszíves.

F24

2022. márc. 23. 15:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
32 vagyok, nekem nem okozna gondot bár én magam biztos nem tartanék ilyen állatot.
2023. júl. 9. 20:24
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszene, a hüllőket pl nagyon bírom, meg azok az óriáscsigák is jópofák.

Csak tényleg ne az legyen, hogy miattuk sehova sem lehet menni, de pl kutyával/macskával szívesen nyaralok, a terráriumos/akváriumos állatkák gondozására meg max fizetnénk valakit.

2023. júl. 10. 13:15
 33/36 anonim ***** válasza:
Én a kígyóktól, pókoktól félek, így nem randiznék ilyen sráccal, mert ha komolyan akarnánk, ez elég nagy különbség lenne. De ismerek olyat, akinek vannak ilyen állatai, és már menyasszonya van, így nem lehetetlen.
2023. júl. 10. 15:03
 34/36 anonim ***** válasza:
Nálam abszolút kizáró ok a háziállat. Volt szerencsém olyan pasihoz, akinek kutyája volt és sehova nem tudtunk elmenni, mert mindig a kutyához kellett igazodni. Gyorsan véget is ért az egész. Az egzotikus állatoktól pedig a hideg kiráz.
febr. 11. 15:33
 35/36 anonim ***** válasza:
Kizáró.
febr. 11. 16:02
 36/36 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél más,

Van aki irtózik ettől van aki nem

Szeretem az aranyos állatokat/pl teknős, béka, gekko..,kameleon ...

Kígyó még határeset.

Pókok, hangyák, /bogarak, rovarok/ az már kizáró ok számomra.

febr. 12. 03:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!