Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kizáró ok az egzotikus állattartás? (Hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak, puhatestűek,) akváriumok és persze kutya/macska páros is van.
Pár ismerősömmel beszélgettünk és többen megjegyezték, hogy nem igazán fogok olyan nőt találni aki elviseli őket. Itt is pár hasonló kérdést olvastam meglepett a heves elítélése őszintén szólva. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire szűkítettem velük a kört? Kort is írjatok légyszíves.
F24
Nekem kifejezetten tetszene, a hüllőket pl nagyon bírom, meg azok az óriáscsigák is jópofák.
Csak tényleg ne az legyen, hogy miattuk sehova sem lehet menni, de pl kutyával/macskával szívesen nyaralok, a terráriumos/akváriumos állatkák gondozására meg max fizetnénk valakit.
Ez mindenkinél más,
Van aki irtózik ettől van aki nem
Szeretem az aranyos állatokat/pl teknős, béka, gekko..,kameleon ...
Kígyó még határeset.
Pókok, hangyák, /bogarak, rovarok/ az már kizáró ok számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!