Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok kizáró ok az egzotikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kizáró ok az egzotikus állattartás? (Hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak, puhatestűek,) akváriumok és persze kutya/macska páros is van.

Figyelt kérdés

Pár ismerősömmel beszélgettünk és többen megjegyezték, hogy nem igazán fogok olyan nőt találni aki elviseli őket. Itt is pár hasonló kérdést olvastam meglepett a heves elítélése őszintén szólva. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire szűkítettem velük a kört? Kort is írjatok légyszíves.

F24

2022. márc. 23. 15:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

imádom az ilyesmit

22/l

2022. máj. 23. 13:21
 22/36 anonim ***** válasza:
38%

30 vagyok, bűn ronda, de nálam is kizáró ok lenne, rettegek a pókoktól.

Ha meg tudna maradni pl. a hüllőknél vagy a halaknál akkor egy szavam se lenne, de az egzotikus állatokat kedvelő emberek általában ritkán specializálódnak (tapasztalatom szerint).

A vonzó nőismerőseim közül keveset ismerek aki nem undorodik vagy a bogaraktól, vagy hüllőktől vagy mindkettőtől, de ők ugye jobban válogathatnak is.

2022. jún. 20. 01:27
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. jún. 20. 07:08
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Vannak állatok, amik taszítanak. Olyan férfival nem jönnék össze, aki rovarokat, pókokat, skorpiókat tart. De a többi típusú egzotikus állattal nincs általában bajom, amennyiben az illető nem nagyzolásból, divatozásból tartja őket, utánanéz a tartásuknak és olyan körülményeket biztosít nekik, mint amilyeneket kell. Tehát mondjuk nem az van, hogy beszerez valahonnan egy kölyöktigrist mondjuk és kirakja egy kutyaólba, legolcsóbb Chappy kutyakaját vagy saját kajamaradékot ad egy prérikutyának vagy a belvárosban lámát sétáltat :D... nyilván sarkos meg vicces példák voltak, de értjük, mire akarok kilyukadni... tudja, hogy ezeket az állatokaz mivel kell / érdemes etetni, milyen környezet kell nekik, mennyi szabad tér, milyen akvárium / terrárium, azokat milyen gyakran tisztítja stb.
2022. jún. 20. 14:01
 25/36 anonim ***** válasza:
amúgy a hüllőkkel nincs nekem kifejezetten bajom, a kígyóktól sem félek.
2022. jún. 20. 14:02
 26/36 anonim ***** válasza:
A hüllőket és a kétéltűeket szeretem, a puhatestűekkel nincs gondom, az ízeltlábúaktól irtózom.
2022. júl. 27. 19:30
 27/36 anonim ***** válasza:

A hüllőket, kétéltűeket, cicát-kutyát imádom.

De egy hatalmas ízeltlábúval nem bírnék egy fedél alatt aludni nyugodtan. :D

(Amúgy azokat is szépnek és érdekesnek gondolom, de közben iszonyodok is tőlük.)

N

2022. aug. 15. 14:57
 28/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az.
2022. aug. 16. 00:17
 29/36 anonim ***** válasza:

Hüllő, kétéltű ok, ízeltlábú is, ha nem pók.

Pók, csiga, kutya, macska a lakásban kizáró ok már.

2022. aug. 16. 16:16
 30/36 anonim ***** válasza:
Nálam nem, én is tartok egy madárpókot.
2022. szept. 11. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!