Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mezőgazdasági, állattartó férfiak mennyire szimpatikusak?
Házasodna a gazda műsorba felkértek, de komolytalannak tartom. Elutasítottam. Meg persze nem akarok hírnevet.
Viszont eltudom képzelni ha nem a kamerákról, nézettségről szólna az ismerkedés, akár komoly kapcsolatok is születhetnének.
Egy pár véleményt elolvasnék, kor megjelöléssel. Köszönöm :)
28f
Ha jól megy neki és van pénze akkor jöhet a fickó!
Amúgy felejtős!
Jogos, itt is lehet többféle szempont.
Ha mondjuk magamat veszem példának: csak néha koránkelős, nem báró, de nemis disznószarban taposó...
Földművelés, állattartás kisebb üzemben. (Picit szűkítve a kört, ha így jó)
Mellesleg itt már elis bukott a tv szereplés. Mivel mondtam hogy nincs se 400hektár földem, se 100 marhám se 50 milliós traktor. Nincs mutogatni való, és ez nekem jó is így.
A szemelyisegetol függ.
Ha hajlando bejarkalni a varosba meg utazgatni szereti a kulturalis programokat,nem azt hangoztataja feszt h a varos milyen szr nincs begyepesedve akkor jöhet,még segitek is neki a meloban.
Én szívesen élnék vidéken. Alapjában szimpatikus, hogy sok mindenhez ért, és meg tudja teremteni közvetlen az élelmiszert, ha mellette nem lóg ki a kapa a szájából és lehet vele beszélgetni mindenről.
Az RTL műsornál úgy érzem, hogy nem a házastárs megtalálása a céljuk, hanem a nézettség miatt valami extrémebb szereplőket dobjanak be. Legalább a jelentkezők felének eszem ágában sincs tanyára költözni és házasodni.
40+
6os, 7es, korrekt. Teljesen igy gondolom én is.
Emellett tiszteletben tartom azt is aki nem élné a vidéki életet. Nem vagyunk egyformák.
Engem épp a városi zaj az ami taszít.
Mezogazdasaggal foglalkozo johet, ha szimpatikus.
Allatarto viszont nem, vegan vagyok es elitelem az allatok kizsakmanyolasat.
Jaaaj az állatok is van amelyik ragadozó,még meg is kell ölnie az aldozatat h megegye. Akkor azokat is eliteled?
Mondjuk birkaknak kecskeknek jó,amerre ellat mindenütt kaja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!