Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kizáró ok az egzotikus állattartás? (Hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak, puhatestűek,) akváriumok és persze kutya/macska páros is van.
Pár ismerősömmel beszélgettünk és többen megjegyezték, hogy nem igazán fogok olyan nőt találni aki elviseli őket. Itt is pár hasonló kérdést olvastam meglepett a heves elítélése őszintén szólva. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire szűkítettem velük a kört? Kort is írjatok légyszíves.
F24
Engem nem zavar kivéve ha pók mert félek tőlük. De én is szívesen tartanék kígyót pl. Én nekem tetszene.
20L
Nálam kizáró ok lenne, ha olyat tartasz, aminek nincs lába vagy 4-nél több van neki.
34 N
Én ugyan nő vagyok, hasonló háziállatokkal (van emlős, hüllő, ízeltlábú), nagy mennyiségben (15), de eddig ez senkit sem riasztott el. Néha rácsodálkoznak, ahogy mindenki. Sokan érdekesnek is találják.
24/N
Nem határozza meg az embert milyen állatot tart.
En magam is nagyon szeretem az állatokat, a kigyokat is mondjuk nem bírnám megnezni ahogy megeszi a nyuszit mert nyuszim is van, és értük is oda vagyok.
Ettol függetlenül persze biztos megneznem a kígyót is, ha barátságos meg is simogatnam.
Kutya macska persze.
Osszessegeben hogyha nincs egy disznóól a házban az állatok miatt, nincs budos, takarítod őket rendesen és egy értelmes ember vagy nekem nem lenne baj.
Hát nem tudom. Amennyiben nem büdös (minimálisan sem), és nekem nem kell vele foglalkozni, addig nem feltétlen zavarna szerintem. De mondjuk ha ott előttem élve enné az egeret a kígyó, akkor lehet mást mondanék. Vagy ha pl csótányokat kell néznem a nappaliban.
Meg ezeketől lehet utazni? Mert a kutyának, macskának még meg lehet kérni a szomszédot, hogy dobjon kaját, de egy pókot pl nem tudom ki etetne meg. Vagy ezek mind sokáig bírják kaja nélkül?
Összességében nem tudom, látni kéne, hogy pontosan mennyire befolyásolják ezek a mindennapokat. Alapból nem lenne kizáró ok, de lehet valamitől, ami utaolag derül ki velük kapcsolatban, besokallnék.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!