Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állatszeretők! Lemondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állatszeretők! Lemondanátok az állattartásról, ha a párotok, akivel összeköltöznétek, allergiás lenne az összes állatszőrre?

Figyelt kérdés
Nem a meglévő állatotokról, hanem arról, hogy vesztek/örökbe fogadtok egy állatot.
2016. szept. 6. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ezt még az ismerkedő fázisban jobb tisztázni. Ha ő allergiás, én meg állatot akarok, de ő nem akar gyógyszert szedni, akkor nem biztos, hogy passzolunk.
2016. szept. 6. 20:45
 2/15 A kérdező kommentje:
De ha tegyük fel nem tartasz állatot, csak a jövőben szeretnél a közös lakásotokban. Amúgy ha jól tudom gyógyszer szedése nem ajánlott terhesség alatt és rengetegbe is kerül egy életen át szedni.
2016. szept. 6. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Én azért írtam azt a választ, mert én kiskorom óta állatmániás vagyok, csak a szülői házba semmi sem jöhetett. Ha családom lesz, akkor is akarok állatkákat magunk köré. Így persze, hogy nem passzolnék össze egy allergiással.

De akinek ez nem annyira fontos, annak ez biztos nem baj.

2016. szept. 6. 20:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez, már elején kiderülne, mert nekem mindig voltak állataim.
2016. szept. 6. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem vannak állataim,de tegyük fel most nincs semmi. ebben az esetben sem mondanék le az állattartásról. vannak olyan állatok,akiket lehet tartani allergiás mellett is. pl törpesün,kopaszmacska,szőr nélküli kutya(nem jut eszembe a fajta név)stb.. és a csincsilla is hipoallergén.

szóval léteznek más alternatívák is,csak körbe kell járni.

a másik fél nyugodtan elmehet amúgy allergiatesztre ,hogy pontosan milyen szőrre allerigás.mert nem is biztos,hogy mindre.

2016. szept. 6. 21:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Az allergia orvosolható, és erre én vagyok az élő példa. Nem szintetikus gyógyszerrel, hanem egy gyógynövénykészítménnyel sikerült minimálisra csökkenteni egy olyan szezonális allergiás viselkedését a szervezetemnek, ami gyerekkorom óta megkeserítette a nyaraimat, és mikor ezt kipróbáltam, már úgy voltam vele, hogy nem reménykedtem, aztán mégis ez hozta az áttörést. Nem mondom azt, hogy csodaszer és mindenkinek jó ez, ami nekem jó volt, de érdemes foglalkozni vele, mert alapból az allergia kellemetlen jelenség, és nem csak akkor, ha ott vagy állandóan a hatása alatt, hanem ha mondjuk elmész vendégségbe, vagy elutazol valahova csak nyaralási céllal... stb.

Nekem egyébként madaram van már hosszú évek óta, a meglévőért felelősséggel tartozom.

Mellesleg nem valószínű, hogy olyan párom lesz, aki valaha is terhes lesz. Ha mégis, az tudományos áttörés vagy isteni csoda. :-)

2016. szept. 6. 21:12
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

Jelenleg is vannak állataim (2 macska, 1 kutya), és lesznek is, szóval én nem jönnék össze olyannal, akinek ez leküzdhetetlen akadályt jelent.

De egy korábbi hozzászólásban már leírták, hogy léteznek alretnatívák. Úgy gondolom, az a minimum, hogy a másik fél legalább erre hajlik. Mellesleg, én a hüllőket, pókokat is nagyon szeretem, arra meg aztán nem lehet ilyen kifogás, hogy allergiás a szőrére ;)

2016. szept. 6. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem minden állatnak van szőre. Pl. többnyire a halaknak sincs. Meg a pitonnak se. :)
2016. szept. 6. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem macskám van, aki kinti macska, így szerintem nem jelentene gondot, ha allergiás rá. Viszont amúgy nem szívesen mondanák le arról, hogy legyen macskám.
2016. szept. 6. 21:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem van, de ha nem lenne akkor persze, igazából sokkal könnyebb állatok nélkül élni, szóval hiába szeretem őket, nem élném meg tragédiaként, ha nem lenne. Persze a mostani cicánktól nem válnék meg :) De a párom szerencsére nem allergiás és ő is szereti az állatokat.
2016. szept. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!