Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek főiskolás évek alatt?
mi együtt éltünk,ha most is albérletben éltek,akkor teljesen mindegy,h külön-külön fizetitek vagy együtt.A saját szobát nem nagyon értem,közös lakásban laknátok,de nem egy szobában?ez butaság,ne haragudj.Mi 3-an vettünk ki egy másfél szobás lakást,miénk volt párommal a nagy szoba,másik srác lakott a fél szobában,tök jól működött,mi szerettük nagyon.De számotokra szerintem ez teljesen mindegy,hogy mi szerettük,mert ez a mi kapcsolatunk,az meg a tiétek...
Mi mondjuk nem csináltunk nagy ügyet belőle,összecuccoltunk,és szerettük egymást továbbra is,tisztában voltunk az olyan dolgokkal,h a másik is szokott nagywc-re járni,meg vérezni,meg szemöldököt szedni és borotválni,ne adj isten szellenteni(lehet röhejesen hangzik,de olvastam itt már érdekes dolgokat)
Nekünk olyan nagyon bejött a dolog,h már hivatalossá is tettük a dolgot,és összeházasodtunk:)(persze nem azonnal,ez már évekkel ezelőtt volt)
Szerintem nyugodtan próbáljátok meg,főleg ha tényleg komolyan gondoljátok a kapcsolatot. Legalább kiderül mennyire megy az együttlakás.
Mi is összeköltöztünk 1 év után,elég fiatalok vagyunk (20 körül) igaz nem albérletbe. Összecsiszolódtunk jobban mint előtte. Persze van hátránya is,de több az előny:) Hát hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!