Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kizáró ok az egzotikus állattartás? (Hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak, puhatestűek,) akváriumok és persze kutya/macska páros is van.
Pár ismerősömmel beszélgettünk és többen megjegyezték, hogy nem igazán fogok olyan nőt találni aki elviseli őket. Itt is pár hasonló kérdést olvastam meglepett a heves elítélése őszintén szólva. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire szűkítettem velük a kört? Kort is írjatok légyszíves.
F24
21/L
Engem addig nem zavarna amíg nem velük alszok/eszek egy szobában és külön helységük van, illetve a velük járó dolgokat nem vállalnám el… max megnézném mit csinálsz velük.
Igen, én azért úgy vettem észre, mindig a fura arcok tartanának terráriumba bezárva mindenféle kigyót-pókot-békát.
Lehunyom a szemem, és egy ilyen introvertált, tejfehér bőrű, vékony furi zakkant fiút tudok elképzelni, aki ilyet tart otthon. Mondjuk, csajba meg a dagadt rocker lányokat, mint másik oldal :D
Vagy legalábis nekem ismeőrsi körben ez 100%-ban igaz.
Tudod, ahogy az a fajta sztereotípia, hogy ilyen pitbullokért is a csóró proli, Mr.Busta imádó telepi bunkók vannak oda, közben meg egy kifejezetten más természetű, és más természetűnek nevelhető családszerető kutyafajta, csak na, a sztereotípia.
De én még degenerált Malamut vagy Retriever tulajdonossal pl nem tlaálkoztam. Na ez is egy sztereotípia :D
Utoljára 6 éves kislányként tartoottam izgalmasnak csigákat tartani, amikor előjöttek esős időben.
Két nap után meguntam, az állat társ, nem hobbi a szememben.
Egy kígyó biztos nagyon felismer téged...
Megjegyzem, nem félek tőlük egy cspepet sem, de csak a bizarr emberek mániája ez.
Attól, hogy valaki egy magasan szocializált lényt preferál, aminek évezredes múltja van az ember oldalán, szemben egy olyan lénnyel, ami kevésbé fejlett és nehezebben tartható úgy, hogy mind a gazdája, mind ő megfelelő körülmények között éljen, nem lesz valami gagyibb, szarabb. Jó, hogy már nem az a bajod, hogy az emberek gyereket szülnek és nem gorillát, pedig az mennyire menő.
4.
Mondjuk ezt hüllőknél nem nehéz megoldani.
A kígyók eleve kéthetente kapnak enni nálam.
A gekkók se kapnak minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!