Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan emberrel aki kivűlről nem tetszik de belülről szeretetre méltó, és jó ember?
Ugyanúgy vagyok vele, mint a 3-as válaszoló. Voltam már olyan kapcsolatban, ami elméééééletileg a belső értékekre volt alapozva a külső helyett. Na, ez kb 1+ éven túl a nagyobb vitákig tartott, utána alig tudtam levakarni magamról. A kapcsolat alatt pedig folyton engem vegzált a kinézetem miatt, mert ő nem érezte jól magát a bőrében.
Pár hét alatt senkit nem fogsz kiismerni, az az igazság.
Egy kapcsolatban a vonzalom is nagyon fontos, anelkul üres. És tok érdekes, mert van olyan eset, hogy valaki szep, jó embernek mondható és valahogy mégsem vonz. De olyan is van, hogy nem tudod megmagyarázni miért, de vonzónak talalsz valakit pedig alapvetően nem az eseted. Szóval szerintem ez tok érdekes, hogy miért vonzodunk valakihez, de nem a külső miatt. Legalábbis, a külsőnél valami több kell, ami meg fog benne. És ez általában ilyen megmagyarázhatatlan. Nem tudod miért, de vonzodsz hozza.
Úgyhogy én azt gondolom, ő nem a te embered és nem erezned jól magad egy kapcsolatban vele. Én is voltam már hasonló helyzetben, próbálkoztam mert nagyon jól bánt volna velem, de egyszerűen nem éreztem, hogy személyiségre összepasszolnánk. És tudom, hogy jó döntést hoztam az ő érdekében is, hiszem megérdemli, hogy valaki úgy érezze, ő a neki való és őszintén szereti.
Én kezdtem így kapcsolatot, iszonyat furán éreztem magam az elején, hogy olyannal vagyok, akinek nem jön be az arca... Aztán pár hét után nagyon megtetszett, addig nem is gondoltam, hogy ilyen van.
Viszont idővel kiderült, hogy egy barom, szóval összességében nem volt egy sikersztori, de ez nem az arcán múlt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!