Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért viselkednek így férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így férfiak, biztos jó ember mellett vagyok én barátságban?

Figyelt kérdés

Hárman lent voltunk 5 napot Siófokon haverokkal, van egy jó haverom akinek egy éve volt az esküvője egy nagyon csinos kedves figyelmes nővel, szerintem igazi főnyeremény..

Míg Balatonon lent voltunk folyamatosan csajozott és végül míg 5 napig lent voltunk a balcsin 2 fullos nőt hozott fel a szállásra és együtt aludtak éjszaka, persze nem alvás volt és mi meg nem tudtunk aludni a hangoktól..

Miért ilyen férfit akarnak a nők és én aki normális lennék már több mint 6 éve nem voltam nővel.

Amúgy kicsit elgondolkodtam hogy biztos jó ember mellett vagyok én barátságban

2021. jún. 24. 15:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Szóval irígy vagy. Miért nem használod ki ezt a nagyszerű lehetőséget? Ott van ez a srác, kérdezd meg tőle, hogy miként lehetsz sikeresebb a nőknél.
2021. jún. 24. 15:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű az asszony nem ilyen férjét akart xd...

N

2021. jún. 24. 16:01
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Igen, mert a pasi közölte a feleségével, hogy lemegy csajozni a haverokkal, és a feleség ebbe boldogan belement.
2021. jún. 24. 16:11
 4/18 A kérdező kommentje:
3. Szó nem volt róla hogy csajozni megy.. csak velünk lesz haverokkal.. nekünk persze semmit nem szabad mondani
2021. jún. 24. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne szólj szám, nem fáj fejem.
2021. jún. 24. 16:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy a barátnője nem azért van vele, mert fűvel fával megcsalja, valószínűleg nem is tud róla. Barátod egyszerűen kommunikatív, jól néz ki, nincsenek gátlásai, így könnyebben csajozik. Személyisége ettől még lehet pocsék, és amint kiderül valójában milyen, annyi a kapcsolatának.
2021. jún. 24. 16:20
 7/18 A kérdező kommentje:
6. igen mint egy címlap fiú de ez ennyit számít manapság?
2021. jún. 24. 16:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Külső megfog belső megtart.
2021. jún. 24. 16:24
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gáz a haverod,és remélem minél hamarabb megbukik.
2021. jún. 24. 16:35
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
7# Gondolj csak magadra, milyen nőknél próbálkozol? Aki tetszik, vagy akit csúnyának gondolsz? Nőknél ugyanígy működik, külső az első szűrő, ha azon átmész, jön a többi. Senki se akar olyan párt, akihez nem vonzódik.
2021. jún. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!