Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyok együtt a párommal én 18 vagyok ő 19. Annyira szerelmesek voltunk egymásba, de most már lassan egy éve, hogy valami megváltozott ő nagyon jó ember de úgy érzem én már nem vagyok szerelmes de szeretem. Mit tegyek?
Aha, szóval összejöttek 14-15 èvesen, ès azt gondoljátok, hogy ez örökké fog tartani? Ez aranyos, de nem. De ezzel semmi baj nincs, a tini kapcsolatoknak nem is ez mèg a lènyege.
Valószínüleg a szerelem már elmúlt, csak köt a megszokás, meg a komfort zónából való kilèpès fèlelme. De igazán más már nem köt össze titeket.
Haha, tini szerelem ..
én is 14 voltam amikor megismerkedtem a mostani férjemmel, 28 vagyok, azóta is vele🥰
#4!
És hány éves volt akkor (megismerkedés) a mostanai férjed?
Soha, egy lányárt, egy nőért sem küzdöttem.
Persze udvaroltam, foglalkoztam vele és később is figyelmes voltam, de ezt a küzdést sosem értettem.
Nem küzd már érted?Miért,ki vagy te?Valami királykisasszony a vár fokán,akiért csatába kéne menni?Se ló,se páncél?
Dobj neki fentről egy csókot!
Hátha hatásos lesz és megint elkezd tusakodni a kegyeidért!
Bexarás..komolyan,hogy mik nem vannak.
9.-nek.
Igen! Egy 18 éves lánynak egy 40-es FÉRFI a legjobb partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!