Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szerelmesek vagytok és viszont szeretnek benneteket, és egymás szemébe néztek láttok ti is fényt a másik szemeiben? Vgyis mintha megváltozna a tekintete, ha ti néztek egymásra, másabb, szerelmesebb.
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 14:44
4/9 anonim válasza:
Amikor a párom szemébe nézek, látok csillogást, ahogy nézi az arcom, a száj, szemem, ahogy simogatja a hajam :)
És ő is pontosan ezt látja rajtam :)
L/22
5/9 anonim válasza:
Igen!!!
Akkor olyan mas. Mint ha 1 mas vilag nyilna meg a szemben.8->
Nem tudom mitol mas, de soha senki mas szemeben nem latom azt amit az oveben:D
6/9 anonim válasza:
Igen !! Én is látom a szemében! Saját magamat ahogyan élvezkedek rajta. ;D
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, ti h vagytok vele, de amikor a szemébe nézek,
az olyan megnyugtató, és kellemes, h az ember rögtön elolvad....:D
8/9 anonim válasza:
Ilyen az én szememben sosincsen. De igazán szerelmes még egyik pasimba sem voltam.
Viszont én láttam már:) És fantasztikus érzés. Bizsereg tőle az egész testem és megnyugtató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!