Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért viselkednek így férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így férfiak, biztos jó ember mellett vagyok én barátságban?

Figyelt kérdés

Hárman lent voltunk 5 napot Siófokon haverokkal, van egy jó haverom akinek egy éve volt az esküvője egy nagyon csinos kedves figyelmes nővel, szerintem igazi főnyeremény..

Míg Balatonon lent voltunk folyamatosan csajozott és végül míg 5 napig lent voltunk a balcsin 2 fullos nőt hozott fel a szállásra és együtt aludtak éjszaka, persze nem alvás volt és mi meg nem tudtunk aludni a hangoktól..

Miért ilyen férfit akarnak a nők és én aki normális lennék már több mint 6 éve nem voltam nővel.

Amúgy kicsit elgondolkodtam hogy biztos jó ember mellett vagyok én barátságban

2021. jún. 24. 15:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10. Simán adtam esélyt olyan nőnek aki elsőre nem jött be aztán később "megszépült" idővel ahogy megszerettem..

Az a baj hogy az ember nem tudnak túllépni a testi vonzalom és nem elsősorban a lelket nézik, általában alacsony az érzelmi intelligencia azért van ez

2021. jún. 24. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is volt olyan párom, aki elsőre nem tetszett majd megszépült, de ahhoz a kapcsolat több idő és türelem is kell.
2021. jún. 24. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Persze,hogy számít a külső...Most egy jóképű pasival meg van a kémia,mit kezdjek olyannal aki nem tetszik,de lehet majd megszépül na joooo

...ne irigykedj.

2021. jún. 24. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
6 éve nem voltál nővel?
2021. jún. 24. 18:04
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
#11: ne irigykedj! Ha úgy van ahogy mondod, amúgy sem lenne elég jó neked az a nő.
2021. jún. 24. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
13%
Süt az irigység ebből a kérdésből! Jobban jár ez fasza csávó ha nem leszel még a haverja sem. A tesókat csajozásba támogatni kell minden áron! Bros before holes!
2021. jún. 25. 11:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

“Miért ilyen férfit akarnak a nők és én aki normális lennék már több mint 6 éve nem voltam nővel.„

Pasiként mondom, azért, mert ez típus sok nőnek ösztönszinten bejön. Lazább kapcsolatra jók, aztán, ha kiderül, hogy milyen is valójában, akkor sok esetben van sírás, meg panaszkodás női részről, hogy milyenek a férfiak, pedig aztán ők választottak...

A kedves párja is egy kissé naív lehet szerintem...

Amúgy azt én sem értem, hogy mért kell nősülni, főleg fiatalon, ha úgymond nem élte még ki magát valaki.

“Amúgy kicsit elgondolkodtam hogy biztos jó ember mellett vagyok én barátságban.„

Ha úgy érzed, hogy ez neked nem fér bele az értékrendedbe, akkor keress másik társaságot, vagy a haver ilyen jellegű bulijaiból maradj ki.

2021. jún. 25. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
#16 rohadj meg.
2021. jún. 25. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!