Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnom kellene egy esélyt olyan férfinak, akihez nem vonzódom, de egyébként egy nagyon jó ember?
Megérdemel egy esélyt!
De tisztázd vele, hogy próbaidő!
Bizonyos időn belül sem érzed a szikrát, akkor sértődés nélkül fogadja el a helyzetet!
Nekem megfelelne!
25f
Gondolj bele neked, hogy esne ha esélyt sem kapnál?
Egyébként gyanítom te nagyon tetszel neki!
Én nem tudnám megpróbálni senkivel vonzalom nélkül
Az az alapja mindennek a kémia
Nekem is van jó pár ismerősöm akik jó emberek,, kapcsolatban mind főnyeremény lenne de ha nincs kémia.... Mégis hogyan?
Ha már a csókja sem esik jól, próbáljak meg vele szexelni is aztán vagy jó vagy nem?
Szerintem ez abszolút nem helyén való és vele szemben sem jó megoldás.....
Mindennap van egy ilyen kérdés, és mindennap ugyan azt válaszoljuk rá.
Semmi értelme meg csak esélyt se adj neki.
Voltam ilyen szituba.
Már rosszul voltam ha hozzamer, kifogásokat kerestem hogy bujhatok ki a karjaibol.
Adtam neki esélyt, de feleslegesen. Ő teljesen belemszeretett, sokat is vitaztunk. Nekem meg nem jött az aminek kellett volna.
Keress inkább egy olyan embert aki vonz. Hidd el!
5os vagyok.
Amúgy egy nagyon jó ember, imádom mint embert mint barátot.
Bármiben kellett segíteni segített, sokat mentünk erre arra. Jól éreztem magam, de nem tudtam tobbkent nézni rá mint egy barát / tesó.
Én buta fruskaként egyszer belementem egy ilyenbe, életem legrosszabb döntése volt.
Soha többé nem tettem, és lett olyan párom, aki nemcsak jó ember és jó társ, hanem meg is őrülök érte, annyira vonzódom hozzá.
Egyszerűen enélkül nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!