Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnom kellene egy esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnom kellene egy esélyt olyan férfinak, akihez nem vonzódom, de egyébként egy nagyon jó ember?

Figyelt kérdés
Ő vonzódik hozzám. Én őhozzá nem, és nem tudom, hogy ez mennyire változna. Jobban szeretem, mint egy barátot, sokkal jobban, de hiányzik a kémia, a testi vonzalom. Ő is nagyon szeret engem,az ő részéről kérek minden. Az ölelése jól esik, de ennyiben sajnos ki is merül a dolog, ami a testiséget illeti. Külsőre tetszik, belsőleg egy főnyeremény, kedves, figyelmes, intelligens, jó a humora, nagyon jól megértjük egymást. De nem igazán tudom elképzelni, hogy szeretkezünk, eddig hárítottam, mert nem akarok benne hamis reményt kelteni. Pedig szeretek vele lenni, nagyon, és nagyon hiányozna, ha nem lenne. Jó társ lenne, ebben biztos vagyok. Megérdemelné, hogy valaki vonzódjon hozzá, oda meg vissza legyen érte, de egyben egy kis féltékenység fog el, ha ebbe belegondolok. Szerintetek ezek alapján érdemes lenne megpróbálnunk együtt, vagy jobb lenne hagyni az egészet?
2021. dec. 23. 23:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
13%

Megérdemel egy esélyt!

De tisztázd vele, hogy próbaidő!

Bizonyos időn belül sem érzed a szikrát, akkor sértődés nélkül fogadja el a helyzetet!

Nekem megfelelne!

25f

2021. dec. 23. 23:25
 2/22 anonim ***** válasza:
10%

Gondolj bele neked, hogy esne ha esélyt sem kapnál?

Egyébként gyanítom te nagyon tetszel neki!

2021. dec. 23. 23:26
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Én nem tudnám megpróbálni senkivel vonzalom nélkül

Az az alapja mindennek a kémia

Nekem is van jó pár ismerősöm akik jó emberek,, kapcsolatban mind főnyeremény lenne de ha nincs kémia.... Mégis hogyan?

Ha már a csókja sem esik jól, próbáljak meg vele szexelni is aztán vagy jó vagy nem?

Szerintem ez abszolút nem helyén való és vele szemben sem jó megoldás.....

2021. dec. 23. 23:31
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Időpocsékolás és borítékolhatóan fájdalmas és kellemetlen vég lesz.
2021. dec. 23. 23:32
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Mindennap van egy ilyen kérdés, és mindennap ugyan azt válaszoljuk rá.

Semmi értelme meg csak esélyt se adj neki.

Voltam ilyen szituba.

Már rosszul voltam ha hozzamer, kifogásokat kerestem hogy bujhatok ki a karjaibol.

Adtam neki esélyt, de feleslegesen. Ő teljesen belemszeretett, sokat is vitaztunk. Nekem meg nem jött az aminek kellett volna.

Keress inkább egy olyan embert aki vonz. Hidd el!

2021. dec. 23. 23:49
 6/22 anonim ***** válasza:
95%

5os vagyok.

Amúgy egy nagyon jó ember, imádom mint embert mint barátot.

Bármiben kellett segíteni segített, sokat mentünk erre arra. Jól éreztem magam, de nem tudtam tobbkent nézni rá mint egy barát / tesó.

2021. dec. 23. 23:51
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Többre becsülöm magam attól, hogy olyan kapcsolatnak adjak esélyt, amiről tudom, hogy nem működik..
2021. dec. 23. 23:54
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Én buta fruskaként egyszer belementem egy ilyenbe, életem legrosszabb döntése volt.

Soha többé nem tettem, és lett olyan párom, aki nemcsak jó ember és jó társ, hanem meg is őrülök érte, annyira vonzódom hozzá.

Egyszerűen enélkül nem működik.

2021. dec. 24. 00:08
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Ne, semmikepp. Egyebkent az meg paradox, hogy pozitiv dolognak van beallitva egyes valaszoloknal hogy "kapjon egy eselyt". Szerintem megalazo dolog eselyert remenykedni ahelyett hogy olysn part talalna az ember ski oszinten vagyik ra.
2021. dec. 24. 01:35
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Persze, adj neki esélyt BARÁTSÁGRA.
2021. dec. 24. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!