Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnom kellene egy esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnom kellene egy esélyt olyan férfinak, akihez nem vonzódom, de egyébként egy nagyon jó ember?

Figyelt kérdés
Ő vonzódik hozzám. Én őhozzá nem, és nem tudom, hogy ez mennyire változna. Jobban szeretem, mint egy barátot, sokkal jobban, de hiányzik a kémia, a testi vonzalom. Ő is nagyon szeret engem,az ő részéről kérek minden. Az ölelése jól esik, de ennyiben sajnos ki is merül a dolog, ami a testiséget illeti. Külsőre tetszik, belsőleg egy főnyeremény, kedves, figyelmes, intelligens, jó a humora, nagyon jól megértjük egymást. De nem igazán tudom elképzelni, hogy szeretkezünk, eddig hárítottam, mert nem akarok benne hamis reményt kelteni. Pedig szeretek vele lenni, nagyon, és nagyon hiányozna, ha nem lenne. Jó társ lenne, ebben biztos vagyok. Megérdemelné, hogy valaki vonzódjon hozzá, oda meg vissza legyen érte, de egyben egy kis féltékenység fog el, ha ebbe belegondolok. Szerintetek ezek alapján érdemes lenne megpróbálnunk együtt, vagy jobb lenne hagyni az egészet?
2021. dec. 23. 23:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
A nő választ - már, aki tud... -, így dobnám.
2021. dec. 24. 05:37
 12/22 Noren1989 ***** válasza:
84%
Ne, hagyd rà. Azonnal lecserélnéd úgyis, ha valakivel összejön a vonzalom része is.
2021. dec. 24. 06:05
 13/22 anonim ***** válasza:
14%
Szia!Veszprémi vagy?
2021. dec. 24. 06:38
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Ne, úgyis csak lelépnél az első alfahímmel, akire nedvesedne a bugyikád.
2021. dec. 24. 07:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Egyikőtök se lenne boldog.
2021. dec. 24. 07:47
 16/22 anonim ***** válasza:
10%

Nekem minden kapcsolatom igy kezdodott baratbol lett a tarsam. En olyan tipus vagyok h kesobb jon csak a szikra. Elobb meg kell ismernem alaposan h beinduljon a kemia. 3-4 honap is kell hozza.

Szoval ha egy ferfi irant igy erzek ahogy te akkor nalam ki fog alakulni a szerelem is. Ebben a helyzetben en szepen lassan nyitnek fele.

De nem tudom h te milyen tipus vagy. Ha hasonlo mint en akkor siman lehet belole egy szuper kapcsolat. Ha nem akkor dontsd el te mit akarsz. Minden esetre azert ne tedd mert eppen maganyos vagy.

2021. dec. 24. 08:14
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítőkész választ! Sajnos igazatok lehet.

Nem, én pont hogy nem vagyok olyan típus, akinél később kialakul a vonzalom. Nálam vagy megvan rögtön az első perctől fogva, vagy nincs. Olyan volt már, hogy a kémia nagyon működött már az elején, de a másik része, a fontosabb, nem. Ott nem voltam ilyen dilemmában mint most, akkor egyértelmű volt nekem, hogy vonzalomra nem lehet egy jó kapcsolatot felépíteni és bele sem vágtunk. Most meg itt mérlegelek mindenfélét. Azt még leírom, mert fontos a kérdésem szempontjából de kihagytam, hogy 30 éves vagyok. Ha mondjuk 20 éves lennék, valószínűleg nem is lenne kérdés, hogy nem kell nekem olyan pár, akihez nem vonzódom szexuálisan. De most már más dolgok a fontosabbak. Csak ettől nyilván még szívesen lennék olyan valaki mellett, akiért minden szempontból oda meg vissza vagyok.

Valaki írta a választást-igen,tudok választani, de jelenleg annyira csak rá koncentrálok, mert még így is őfelé húzok.

2021. dec. 24. 08:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem ne menjél bele. Én egyszer hozzá is mentem feleségül egy ilyen férfihez. Nagyon hasonló volt az ismerősödhöz, és amit én éreztem, az is hasonló volt a tiedhez. Megbántam, és borzasztó rossz volt két év múlva a személbe nézni, elmondani őszintén, és elválni. Bár ne adtam volna "esélyt" akkoriban:(((
2021. dec. 24. 12:28
 19/22 anonim ***** válasza:
3%
Én adnék neki egy esélyt. A vonzalom, szikra kialakulhat később. Kérdés, hogy miért nem vonzódsz hozzá? Külső miatt vagy más miatt? Lehet azon változtatni? Ha lehet, üljetek le, beszéljétek meg, és próbáljátok meg.
2021. dec. 24. 12:36
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

19 már rég rossz ha meg akarja változtatni a pasit..

Ha nincs szikra, kémia az elején szerintem az később se lesz..

2021. dec. 24. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!