Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnom kellene egy esélyt olyan férfinak, akihez nem vonzódom, de egyébként egy nagyon jó ember?
Nekem minden kapcsolatom igy kezdodott baratbol lett a tarsam. En olyan tipus vagyok h kesobb jon csak a szikra. Elobb meg kell ismernem alaposan h beinduljon a kemia. 3-4 honap is kell hozza.
Szoval ha egy ferfi irant igy erzek ahogy te akkor nalam ki fog alakulni a szerelem is. Ebben a helyzetben en szepen lassan nyitnek fele.
De nem tudom h te milyen tipus vagy. Ha hasonlo mint en akkor siman lehet belole egy szuper kapcsolat. Ha nem akkor dontsd el te mit akarsz. Minden esetre azert ne tedd mert eppen maganyos vagy.
Köszönöm a sok segítőkész választ! Sajnos igazatok lehet.
Nem, én pont hogy nem vagyok olyan típus, akinél később kialakul a vonzalom. Nálam vagy megvan rögtön az első perctől fogva, vagy nincs. Olyan volt már, hogy a kémia nagyon működött már az elején, de a másik része, a fontosabb, nem. Ott nem voltam ilyen dilemmában mint most, akkor egyértelmű volt nekem, hogy vonzalomra nem lehet egy jó kapcsolatot felépíteni és bele sem vágtunk. Most meg itt mérlegelek mindenfélét. Azt még leírom, mert fontos a kérdésem szempontjából de kihagytam, hogy 30 éves vagyok. Ha mondjuk 20 éves lennék, valószínűleg nem is lenne kérdés, hogy nem kell nekem olyan pár, akihez nem vonzódom szexuálisan. De most már más dolgok a fontosabbak. Csak ettől nyilván még szívesen lennék olyan valaki mellett, akiért minden szempontból oda meg vissza vagyok.
Valaki írta a választást-igen,tudok választani, de jelenleg annyira csak rá koncentrálok, mert még így is őfelé húzok.
19 már rég rossz ha meg akarja változtatni a pasit..
Ha nincs szikra, kémia az elején szerintem az később se lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!