Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy általában azt mondják rám a nők, hogy helyes vagyok, meg jó ember, még sincs sikerem a társkeresésben?
Mert nem jár azért nő, mert helyes vagy és jó ember. Semmi összefüggés nincs.
Én is jó ember vagyok, vicces, nem egy pasitól megkaptam, hogy eszméletlen nagy arc vagyok. Mégsem kellek senkinek, mert kövér vagyok. Ez van. Nem jár semmi jutalomfalat azért, mert jó ember vagy.
Isten ments, hogy ilyen pávagyerek legyek.
Amúgy elég sok kapcsolatom volt már, csak az utóbbi időben nem jön össze semmi.
Vannak ilyen időszakok,amikor épp senkivel nem jön össze,máskor meg nem tudsz dönteni több 'jelölt' között :) Ettől még nem vagy ronda...
Egyébként ami a külső mellett nagyon fontos,az a kisugárzás.Hiába van egy pasinak Adonisz teste,ha buta/önbizalomhiányos/vagy akár mindkettő.Pont most ábrándultam ki egy ilyen pasiból,iszonyat jól néz ki,de baromi félénk és ez nagyon érződik rajta.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!