Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megkedveltelek", "értékes ember vagy", "helyes vagy", "szimpatikus vagy", MÉGIS maradjunk barátok. Szerintetek miért?
Én 18/f, a lány szintén 18 éves.
Ő kezdeményezett, ő hívott randizni, majd átvettem az "irányítást" és végül csókig jutottunk, majd jött ez a bizonyos "legyünk barátok"...
A lánynak előttem még nem volt kapcsolata, én lehettem volna az első. Szerintetek félt kapcsolatba kezdeni, mi lehetett az oka ennek a kihátrálásnak?
Vagy elkönyvelte magában, hogy megszerezte ezt a srácot, ennyi elég lesz neki, jót tett az önbizalmának és kész vége????
Egyszerűen nem tudom hova tenni őt, meg hogy mi legyen... Nehéz megérteni a nőket.
Erőlködjek még, vagy hagyjam a fenébe és ne keressem többet?
Pár tanácsot szívesen fogadnék, pacsival jutalmaznám! :)
Közöld vele, hogy neked ez nem fog menni mert te nem haverkodni és barátkozni szerettél volna vele, hanem többet majd búcsúzz el.
Feltehetőleg nem vonzódik hozzád annyira amennyire akarná, hogy egy kapcsolaton belül vonzódni kelljen.
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokan sokféleképpen látjátok a dolgokat, de mindegyikőtökkel egyet tudok valamennyire érteni :)
Mentek a zöld pacsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!